Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray
Cu mopul Mop Easy Quick Spray veți curăța podelele cu bucurie. Mopul este ideal pentru curățarea rapidă și ușoară. Este prevăzut cu un rezervor pentru soluția de curățare, sistemul de pulvelizare este activat printro singură apăsare a mânerului din capătul cozii. Microfibra din care este confecționată laveta înlătură fiecare particulă de praf și garantează curățenia în casă. Laveta se poate spăla în mașina de spălat rufe la 60 °C. Datorită capului rotativ este capabil să curețe și zonele greu accesibile. Dimensiunea capului este de 40 x 13 cm.
4,0 4629
57

Mop 4Home Easy Quick Spray

Reducere -59%
Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray Mop 4Home Easy Quick Spray
Acest produs este vizualizat de 7 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 296 clienţi

Mop 4Home Easy Quick Spray

4629 review-uri
Iniţial: 139,99 lei | Reducere: 83,00 lei 56,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 56,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

DescriereCu mopul Mop Easy Quick Spray veți curăța podelele cu bucurie. Mopul este ideal pentru curățarea rapidă și ușoară. Este prevăzut cu un rezervor pentru soluția de curățare, sistemul de pulvelizare este activat printro singură apăsare a mânerului din capătul cozii. Microfibra din care este confecționată laveta înlătură fiecare particulă de praf și garantează curățenia în casă. Laveta se poate spăla în mașina de spălat rufe la 60 °C. Datorită capului rotativ este capabil să curețe și zonele greu accesibile.
Dimensiunea capului este de 40 x 13 cm.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Lungime: 130 cm
Material: inox + plastic
Volum vas: 0,35 l

Codul de catalog:

 801980
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (4629 review-uri)
95 % clienţii recomandă
48 recenzii

Întrebări

Acest produs are 14 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide