Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1
  Economisiți spațiu cu acest ajutor de curățenie practic, care are rolul de racletă de geam, dar și de pămătuf. La o bară veți primi 3 accesorii. Bara este telescopică, așa că veți reuși să faceți curat și pe dulapurile mai înalte, și veți putea spăla geamurile mari, fără să fie nevoie să urcați pe scaun. Fiecare din accesorii poate fi folosit și separat fără bară, datorită capătului universal. Racleta de geam are două fețe, pe o parte este o racletă clasică, pe cealaltă parte este cu burete și cu lavetă detașabilă din microfibre, așa că poate fi folosită atât pentru spălarea geamurilor, cât și pentru lustruire. Alte două accesorii adaugă la set 2 tipuri de pămătuf – pămătuful clasic cu franjuri, și un ștergător de praf mai lung și neted pe o bază flexibilă, care permite curățarea sprafețelor mai greu accesibile. Laveta netedă poate fi folosită și umedă. Este detașabilă și poate servi ca o lavetă clasică. Setul conține: bară telescopică 66 - 110 cm accesoriu cu racletă 26 cm și ștergător pentru spălarea geamurilor 20 x 8cm accesoriu cu pămătuf 55,5 cm (suprafata de curatare 37 cm) accesoriu flexibil cu ștergător de praf 45,5 cm (suprafata de curatare 8 x 40 cm) capăt cu filet Avantaje: bară telescopică poate înlocui mai multe ajutoare de curățenie lavetele din microfibre sunt detașabile și pot fi spălate accesoriile pot fi folosite cu sau fără bară telescopică Dimensiuni:
4,0 241
70

Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1

reducere -30%
Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 40 clienţi

Racletă telescopică/ștergător 4Home Rapid Clean 3 în 1

241 review-uri
Iniţial: 99,99 lei | Reducere: 30,00 lei 69,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 52,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 36 Norocei

Descriere

Economisiți spațiu cu acest ajutor de curățenie practic, care are rolul de racletă de geam, dar și de pămătuf. La o bară veți primi 3 accesorii. Bara este telescopică, așa că veți reuși să faceți curat și pe dulapurile mai înalte, și veți putea spăla geamurile mari, fără să fie nevoie să urcați pe scaun. Fiecare din accesorii poate fi folosit și separat fără bară, datorită capătului universal.

Racleta de geam are două fețe, pe o parte este o racletă clasică, pe cealaltă parte este cu burete și cu lavetă detașabilă din microfibre, așa că poate fi folosită atât pentru spălarea geamurilor, cât și pentru lustruire.

Alte două accesorii adaugă la set 2 tipuri de pămătuf – pămătuful clasic cu franjuri, și un ștergător de praf mai lung și neted pe o bază flexibilă, care permite curățarea sprafețelor mai greu accesibile. Laveta netedă poate fi folosită și umedă. Este detașabilă și poate servi ca o lavetă clasică.

Setul conține:

  • bară telescopică 66 - 110 cm
  • accesoriu cu racletă 26 cm și ștergător pentru spălarea geamurilor 20 x 8cm
  • accesoriu cu pămătuf 55,5 cm (suprafata de curatare 37 cm)
  • accesoriu flexibil cu ștergător de praf 45,5 cm (suprafata de curatare 8 x 40 cm)
  • capăt cu filet

Avantaje:

  • bară telescopică
  • poate înlocui mai multe ajutoare de curățenie
  • lavetele din microfibre sunt detașabile și pot fi spălate
  • accesoriile pot fi folosite cu sau fără bară telescopică

Dimensiuni:

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Material: plastic + silicon

Codul de catalog:

 803686
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (241 review-uri)
97 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide