Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de făcut omlete BEPER BT800 Aparat de făcut omlete BEPER BT800
 BEPER-BT800 este un aparat de preparat omlete util și practic, care vă va ajuta să preparați 2 omlete rapid și simultan. De asemenea, este ideal pentru ouă ochiri, ouă prăjite, tortilla, calzone, tortelli dulci și sărate. Suprafața non-aderentă este ideală pentru îndepărtarea preparatelor și pentru o curățare simplă. Dispune de un mâner izolat termic, picioare anti-alunecare - pentru o stabilitate perfectă - și indicatori luminoși de funcționare și temperatură.  
4,0 3
120

Aparat de făcut omlete BEPER BT800

Aparat de făcut omlete BEPER BT800

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBEPER-BT800 este un aparat de preparat omlete util și practic, care vă va ajuta să preparați 2 omlete rapid și simultan. De asemenea, este ideal pentru ouă ochiri, ouă prăjite, tortilla, calzone, tortelli dulci și sărate. Suprafața non-aderentă este ideală pentru îndepărtarea preparatelor și pentru o curățare simplă. Dispune de un mâner izolat termic, picioare anti-alunecare - pentru o stabilitate perfectă - și indicatori luminoși de funcționare și temperatură.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 24,5 cm
Consum de energie: 750 W
Culoare: roșu
Înălţime: 11,5 cm
Lăţime: 21 cm

Codul de catalog:

 116706
Distribuie
beper

Review-uri

4,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide