Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat vibromasaj Gândac Aparat vibromasaj Gândac
Cumpăraţi-vă acest simpatic instrument de masaj, sub formă de gândac, care susţine circulaţia sângelui din zona masată, accelerează procesele metabolice şi regenerare. Vă veţi putea masa plăcut muşchii dintre omoplaţi, ai gâtului, coapselor, gambelor sau fesieri. Masajul plăcut se obţine prin apăsarea pe instrument. Livrăm în mai multe variante coloristice, fără a fi posibilă alegerea culorii.Alimentare: baterie AA sau cablu de alimentare (nu fac parte din ambalaj). Pentru introducerea bateriei este necesar să scoateți capacul de sus (spatele gândacului). 
4,0 16
54

Aparat vibromasaj Gândac

reducere -45%
Aparat vibromasaj Gândac Aparat vibromasaj Gândac Aparat vibromasaj Gândac Aparat vibromasaj Gândac Aparat vibromasaj Gândac Aparat vibromasaj Gândac Aparat vibromasaj Gândac

Aparat vibromasaj Gândac

16 review-uri
Iniţial: 97,99 lei | Reducere: 44,00 lei 53,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 53,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 18 Norocei

DescriereCumpăraţi-vă acest simpatic instrument de masaj, sub formă de gândac, care susţine circulaţia sângelui din zona masată, accelerează procesele metabolice şi regenerare. Vă veţi putea masa plăcut muşchii dintre omoplaţi, ai gâtului, coapselor, gambelor sau fesieri. Masajul plăcut se obţine prin apăsarea pe instrument. Livrăm în mai multe variante coloristice, fără a fi posibilă alegerea culorii.
 
Alimentare: baterie AA sau cablu de alimentare (nu fac parte din ambalaj). Pentru introducerea bateriei este necesar să scoateți capacul de sus (spatele gândacului). 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 9 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 11 cm
Lăţime: 12 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 681786
Distribuie

Review-uri

4,0 (16 review-uri)
93 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide