Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Concept ZK0003 Cap de rezervă pentru duș dentar Perfect Smile, 3 buc. Concept ZK0003 Cap de rezervă pentru duș dentar Perfect Smile, 3 buc.
 Setul ZK0003 conține 3 capete de rezervă pentru duș dentar. Duza NORMAL va ajuta la îndepărtarea resturilor alimentare și a plăcii din gură. ORTHODONTICS va ajuta la îndepărtarea impurităților în locuri greu accesibile din jurul aparatelor dentare, iar TONGUE este o duză specială pentru curățarea limbii, care vă ajută să mențineți o respirație proaspătă.   Pentru a menține un grad ridicat de eficiență a curățării, vă recomandăm să schimbați capetele la fiecare 6 luni.
0,0 0
85

Concept ZK0003 Cap de rezervă pentru duș dentar Perfect Smile, 3 buc.

Concept ZK0003 Cap de rezervă pentru duș dentar Perfect Smile, 3 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSetul ZK0003 conține 3 capete de rezervă pentru duș dentar. Duza NORMAL va ajuta la îndepărtarea resturilor alimentare și a plăcii din gură. ORTHODONTICS va ajuta la îndepărtarea impurităților în locuri greu accesibile din jurul aparatelor dentare, iar TONGUE este o duză specială pentru curățarea limbii, care vă ajută să mențineți o respirație proaspătă.
 
Pentru a menține un grad ridicat de eficiență a curățării, vă recomandăm să schimbați capetele la fiecare 6 luni.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 2,5 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,09 kg
Înălţime: 12,2 cm
Lăţime: 9,2 cm
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 119852
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide