Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rampă anti-alunecare de cadă, 50 x 40 cm Rampă anti-alunecare de cadă, 50 x 40 cm
 Cumpărați-vă această rampă dacă aveți probleme motrice și dacă doriți să creșteți siguranța în baie. Este foarte potrivită pentru persoanele în vârstă. Permite intrarea sigură în cadă sau în cabina de duș.   Treapta este prevăzută cu un strat anti-alunecare in spună confortabilă, care împiedecă alunecarea Suprafața are dimensiuni de 35,6 x 45,7 cm.   Pe partea de jos a rampei sunt niște piciorușe din cauciuc, care aderă perfect pe pardosea. Dacă doriți să crește înălțimea de acces, puteți cumpăra mai multe rampe și să le suprapuneți un peste cealaltă. Cu fiecare rampă în plus, înălțimea crește cu 5 cm.
4,5 38
209

Rampă anti-alunecare de cadă, 50 x 40 cm

Rampă anti-alunecare de cadă, 50 x 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCumpărați-vă această rampă dacă aveți probleme motrice și dacă doriți să creșteți siguranța în baie. Este foarte potrivită pentru persoanele în vârstă. Permite intrarea sigură în cadă sau în cabina de duș.
 
Treapta este prevăzută cu un strat anti-alunecare in spună confortabilă, care împiedecă alunecarea Suprafața are dimensiuni de 35,6 x 45,7 cm.
 
Pe partea de jos a rampei sunt niște piciorușe din cauciuc, care aderă perfect pe pardosea. Dacă doriți să crește înălțimea de acces, puteți cumpăra mai multe rampe și să le suprapuneți un peste cealaltă. Cu fiecare rampă în plus, înălțimea crește cu 5 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 40 cm
Înălţime: 10 cm
Lăţime: 50 cm
Material: Plastic
Sarcina: 190 kg

Codul de catalog:

 681743
Distribuie

Review-uri

4,5 (38 review-uri)
100 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide