Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru
  Aplică în stil industrial Manzur este recomandată în special celor care preferă modele cu un design minimalist în camera de zi sau dormitorul lor modern. Lampa Manzur negru este fabricată din metal și poate fi montată pe perete folosind o mică bază decorativă rotundă. O sursă de lumină independentă atârnă de o lampă îndoită în formă de U inversată. Aplica poate fi utilizată cu o singură sursă de lumină cu o putere de pana la 40 W, soclu tip E27. Un bec cu lumină albă caldă poate crea o atmosferă familiară și intimă atunci când este plasat în dormitor, în timp ce în camera de zi se recomandă utilizarea unei surse de lumină cu lumină albă naturală pentru a obține un efect modern și curat. Deoarece becul nu este acoperit de un abajur, merită să alegeți un bec estetic cu o formă diferită de cea obișnuită pentru acest model. Dimensiunile lămpii Manzur: înălțime 230 mm, distanța de perete 170 mm, diametru de instalare 80 mm, lungime cablu 1700 mm. Acest model este livrat fără sursă de lumină.
0,0 0
139

Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru

reducere -1%
Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru

Aplică Rabalux 71022 Manzur, negru

Iniţial: 140,99 lei | Reducere: 2,00 lei 138,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 138,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 47 Norocei

Descriere

Aplică în stil industrial Manzur este recomandată în special celor care preferă modele cu un design minimalist în camera de zi sau dormitorul lor modern.

Lampa Manzur negru este fabricată din metal și poate fi montată pe perete folosind o mică bază decorativă rotundă. O sursă de lumină independentă atârnă de o lampă îndoită în formă de U inversată.

Aplica poate fi utilizată cu o singură sursă de lumină cu o putere de pana la 40 W, soclu tip E27. Un bec cu lumină albă caldă poate crea o atmosferă familiară și intimă atunci când este plasat în dormitor, în timp ce în camera de zi se recomandă utilizarea unei surse de lumină cu lumină albă naturală pentru a obține un efect modern și curat. Deoarece becul nu este acoperit de un abajur, merită să alegeți un bec estetic cu o formă diferită de cea obișnuită pentru acest model.

Dimensiunile lămpii Manzur: înălțime 230 mm, distanța de perete 170 mm, diametru de instalare 80 mm, lungime cablu 1700 mm. Acest model este livrat fără sursă de lumină.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 40 W
Culoare: negru
Diametru: 8 cm
Dulie: E27
Înălţime: 23 cm
Lăţime: 17 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,7 m
Material: metal

Codul de catalog:

 701127
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide