Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă spot de perete Rabalux 3137 Zeus, negru Lampă spot de perete Rabalux 3137 Zeus, negru
 Spotul luminos Zeus, în stil industrial, este recomandat pentru diverse încăperi din casa dvs.: îl puteți instala în camera de zi, sufragerie, bucătărie sau chiar în dormitor. Corpul de iluminat din metal și lemn poate fi fixat pe perete cu ajutorul unei baze pătrate decorative din stejar. Abajurul tip grilă, cu o formă caracteristică, este fabricat din metal de culoare negru mat.   Corpul de iluminat Zeus poate fi utilizat cu un bec de până la 40 W. Tipul de soclu este E14. În funcție de gustul dvs. și de cameră, puteți alege o sursă de lumină de culoare albă caldă sau naturală. Acest model se livrează fără sursă de lumină.
0,0 0
100

Lampă spot de perete Rabalux 3137 Zeus, negru

Lampă spot de perete Rabalux 3137 Zeus, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSpotul luminos Zeus, în stil industrial, este recomandat pentru diverse încăperi din casa dvs.: îl puteți instala în camera de zi, sufragerie, bucătărie sau chiar în dormitor. Corpul de iluminat din metal și lemn poate fi fixat pe perete cu ajutorul unei baze pătrate decorative din stejar. Abajurul tip grilă, cu o formă caracteristică, este fabricat din metal de culoare negru mat.
 
Corpul de iluminat Zeus poate fi utilizat cu un bec de până la 40 W. Tipul de soclu este E14. În funcție de gustul dvs. și de cameră, puteți alege o sursă de lumină de culoare albă caldă sau naturală. Acest model se livrează fără sursă de lumină.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 40 W
Culoare: negru
Diametru: 9,5 cm
Dulie: E14
Înălţime: 17 cm
Lăţime: 15 cm
Material: lemn + metal

Codul de catalog:

 697257
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide