Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Boxă portabilă AKAI ABTSW-60 cu BT, IPX7 Boxă portabilă AKAI ABTSW-60 cu BT, IPX7
  Boxa wireless Akai ABTSW-60 oferă utilizatorului un design modern și elegant și un număr mare de funcții. Boxa mobilă vă oferă spațiu de mișcare și libertate totală. Va transforma ringul de dans din curtea dvs. într-o bucată de plajă. Cu boxele wireless de la Akai vă puteți bucura de chill, oriunde și oricând. Boxa portabilă de la Akai dispune de protecție IPX7. Standardul IPX7 reprezintă protecție pentru difuzorul în sine împotriva deteriorării de apă atunci când este scufundat la o adâncime de un metru timp de 30 de minute. Tradus în practică, Akai ABTSW-60 nu se va feri de o petrecere la piscină sau de o ploaie bruscă. Boxa include o baterie reîncărcabilă de mare capacitate de 3,7V și 6.000 mAh, care vă oferă până la 30 de ore de ascultare la o singură încărcare. Suport Bluetooth 5.0 Raza de acțiune fără fir10 m Funcție handsfree Rezistent la apă IPX7 Putere RMS de 20 W
0,0 0
494

Boxă portabilă AKAI ABTSW-60 cu BT, IPX7

Boxă portabilă AKAI ABTSW-60 cu BT, IPX7

493,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 493,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 101 Norocei

Descriere

Boxa wireless Akai ABTSW-60 oferă utilizatorului un design modern și elegant și un număr mare de funcții. Boxa mobilă vă oferă spațiu de mișcare și libertate totală. Va transforma ringul de dans din curtea dvs. într-o bucată de plajă. Cu boxele wireless de la Akai vă puteți bucura de chill, oriunde și oricând.

Boxa portabilă de la Akai dispune de protecție IPX7. Standardul IPX7 reprezintă protecție pentru difuzorul în sine împotriva deteriorării de apă atunci când este scufundat la o adâncime de un metru timp de 30 de minute. Tradus în practică, Akai ABTSW-60 nu se va feri de o petrecere la piscină sau de o ploaie bruscă.

Boxa include o baterie reîncărcabilă de mare capacitate de 3,7V și 6.000 mAh, care vă oferă până la 30 de ore de ascultare la o singură încărcare.

Suport Bluetooth 5.0

Raza de acțiune fără fir10 m

Funcție handsfree

Rezistent la apă IPX7

Putere RMS de 20 W

Parametri şi specificaţii

Culoare: turcoaz
Diametru: 8,8 cm
Înălţime: 18,8 cm
Putere: 20 W

Codul de catalog:

 805853
Distribuie
akai

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide