Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Căciulă cu lanternă 4Home Lumos Căciulă cu lanternă 4Home Lumos
  Această căciulă practică cu lumină încorporată, va fi un ajutor perfect la camping, jogging sau alte activități pe timp de întuneric, pe timp de lucru unde vizibilitatea este redusă, sau o puteți purta pur și simplu cânde e frig afară. Este confecționată din material moale și călduros, așa că nu numai că emite lumină, dar vă va și încălzi plăcut. Este foarte flexibilă, mărimea este universală și este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Căciula are încorporată și o lanternă frontală cu 3 intensități de iluminare, care pot fi setate prin apăsarea pe lumină, care servește și ca întrerupător. Lanterna se poate detașa de căciulă, pentru ca aceasta să fie spălată ușor. Încărcare confortabilă în port USB (cablu inclus în ambalaj). Parametri tehnici: 4x 45 lm LED Li-ion 300 mAh 3 moduri de iluminat: 100 % - 75 % - 50 % timp de iluminat (în funcție de modul utilizat): 100 minute - 150 minute - 4 ore încărcare USB: 2-3 ore căciula are circumferința de 41 cm
4,5 63
50

Căciulă cu lanternă 4Home Lumos

reducere -17%
Căciulă cu lanternă 4Home Lumos Căciulă cu lanternă 4Home Lumos Căciulă cu lanternă 4Home Lumos
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Căciulă cu lanternă 4Home Lumos

63 review-uri
Iniţial: 59,99 lei | Reducere: 10,00 lei 49,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 49,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

Descriere

Această căciulă practică cu lumină încorporată, va fi un ajutor perfect la camping, jogging sau alte activități pe timp de întuneric, pe timp de lucru unde vizibilitatea este redusă, sau o puteți purta pur și simplu cânde e frig afară. Este confecționată din material moale și călduros, așa că nu numai că emite lumină, dar vă va și încălzi plăcut. Este foarte flexibilă, mărimea este universală și este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Căciula are încorporată și o lanternă frontală cu 3 intensități de iluminare, care pot fi setate prin apăsarea pe lumină, care servește și ca întrerupător. Lanterna se poate detașa de căciulă, pentru ca aceasta să fie spălată ușor. Încărcare confortabilă în port USB (cablu inclus în ambalaj).

Parametri tehnici:
  • 4x 45 lm LED
  • Li-ion 300 mAh
  • 3 moduri de iluminat: 100 % - 75 % - 50 %
  • timp de iluminat (în funcție de modul utilizat): 100 minute - 150 minute - 4 ore
  • încărcare USB: 2-3 ore
  • căciula are circumferința de 41 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Material: amestec din materiale textile

Codul de catalog:

 803685
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (63 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide