Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Capcană UV de insecte Nedis INKI110CBK4 4W/30 m2 Capcană UV de insecte Nedis INKI110CBK4 4W/30 m2
 Scăpați de țânțari, muște, viespi și alte insecte zburătoare supărătoare cu această capcană electrică de înaltă calitate pentru insecte. Această capcană electrică pentru insecte conține un singur bec UV-A de 4 W, ceea ce o face eficientă din punct de vedere energetic, dar extrem de eficientă: datorită designului său deschis, acoperă cea mai mare suprafață posibilă. Insectele atrase de becurile UV-A mor instantaneu la contactul cu grilele interne de înaltă tensiune. Întregul proces este lipsit de substanțe chimice, ceea ce îl face ecologic și sigur pentru oameni și mediu. Include o tavă de colectare detașabilă și lavabilă, ușor de curățat. Caracteristici și parametri: ·       dimensiune compactă ·       lampă fluorescentă UV-A F4T5 BL 4W ·       alimentare: 220 - 240 V ~ 50 Hz ·       echipată cu un cârlig pentru agățare ·       raza de acțiune: 30 m2
0,0 0
88

Capcană UV de insecte Nedis INKI110CBK4 4W/30 m2

Capcană UV de insecte Nedis INKI110CBK4 4W/30 m2

87,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 87,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

DescriereScăpați de țânțari, muște, viespi și alte insecte zburătoare supărătoare cu această capcană electrică de înaltă calitate pentru insecte. Această capcană electrică pentru insecte conține un singur bec UV-A de 4 W, ceea ce o face eficientă din punct de vedere energetic, dar extrem de eficientă: datorită designului său deschis, acoperă cea mai mare suprafață posibilă.

Insectele atrase de becurile UV-A mor instantaneu la contactul cu grilele interne de înaltă tensiune. Întregul proces este lipsit de substanțe chimice, ceea ce îl face ecologic și sigur pentru oameni și mediu. Include o tavă de colectare detașabilă și lavabilă, ușor de curățat.

Caracteristici și parametri:

·       dimensiune compactă

·       lampă fluorescentă UV-A F4T5 BL 4W

·       alimentare: 220 - 240 V ~ 50 Hz

·       echipată cu un cârlig pentru agățare

·       raza de acțiune: 30 m2

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 12,5 cm
Culoare: negru
Greutate: 0,39 kg
Înălţime: 24 cm
Lăţime: 12,5 cm
Lungime cablu de alimentare: 1 m
Material: Plastic

Codul de catalog:

 805569
Distribuie
nedis

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide