Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Repelent pentru rozătoare Repelent pentru  rozătoare
 Dispozitivul produce un ton ridicat format dintr-o serie de impulsuri înguste cu conținut armonic ridicat. Tonul este ales pentru a irita puternic organele auditive ale rozătoarelor. Datorită auzului sensibil al acestora, mediul în care funcționează dispozitivul devine insuportabil pentru rozătoare și, prin urmare, acestea nu se vor instala în el.Este conceput pentru coșuri de lemn, căsuțe de grădină, cabane de vacanță și spații de mansardă ale caselor de familie. Nu este recomandat pentru utilizare în camerele de zi.Este alimentat de o baterie de 9V. Bateria va alimenta unitatea timp de trei până la patru săptămâni, în funcție de tip și de mediu. Furnizat în trei culori (negru, alb, maro), fără selecție disponibilă.
3,5 97
50

Repelent pentru rozătoare

reducere -17%
Repelent pentru  rozătoare

Repelent pentru rozătoare

97 review-uri
Iniţial: 59,99 lei | Reducere: 10,00 lei 49,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 49,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereDispozitivul produce un ton ridicat format dintr-o serie de impulsuri înguste cu conținut armonic ridicat. Tonul este ales pentru a irita puternic organele auditive ale rozătoarelor. Datorită auzului sensibil al acestora, mediul în care funcționează dispozitivul devine insuportabil pentru rozătoare și, prin urmare, acestea nu se vor instala în el.
Este conceput pentru coșuri de lemn, căsuțe de grădină, cabane de vacanță și spații de mansardă ale caselor de familie. Nu este recomandat pentru utilizare în camerele de zi.
Este alimentat de o baterie de 9V. Bateria va alimenta unitatea timp de trei până la patru săptămâni, în funcție de tip și de mediu.

Furnizat în trei culori (negru, alb, maro), fără selecție disponibilă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Material: Plastic
Mărime: 12 x 3,5 x 2,5 cm
Tip repeller: Rozătoare

Codul de catalog:

 600896
Distribuie

Review-uri

3,5 (97 review-uri)
84 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide