Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare
 Clemele cu orificiu sunt excelente pentru condimentarea mâncărurilor direct din plic și închiderea plicului la depozitare. Pliculețele atârnate pe un suport de suspensie din dulapul de bucătărie pot fi luate jos individual sau toate cele 10 pliculețe împreună cu suportul. Un mare avantaj este că, aceste condimente din plicurile închise cu cleme rămân uscate și nu-și pierd aroma la depozitare. Zece cleme cu orificiu pe un suport de suspensie în format unic, care poate fi suspendat în găuri pre-forate în interiorul dulapuri de bucătărie. Clemele sunt furnizate cu capace cu orificii în 3 dimensiuni pentru dozarea confortabilă a condimentelor întregi, mărunțite și măcinate. Realizat din plastic rezistent de cea mai bună calitate, potrivite pentru mașina de spălat vase. Garanție 3 ani. Clemele cu capace sunt adecvate pentru mașina de spălat vase, nu spălați suportul de suspensie în mașina de spălat vase.
4,5 111
60

Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare

Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare
Acest produs este vizualizat de 5 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 13 clienţi

Cleme cu orificii pentru plicuri de condimente Tescoma Season 10 bucăți, pe un suport cu suspendare

111 review-uri
59,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: joi 29. 07. 2021  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereClemele cu orificiu sunt excelente pentru condimentarea mâncărurilor direct din plic și închiderea plicului la depozitare. Pliculețele atârnate pe un suport de suspensie din dulapul de bucătărie pot fi luate jos individual sau toate cele 10 pliculețe împreună cu suportul. Un mare avantaj este că, aceste condimente din plicurile închise cu cleme rămân uscate și nu-și pierd aroma la depozitare. Zece cleme cu orificiu pe un suport de suspensie în format unic, care poate fi suspendat în găuri pre-forate în interiorul dulapuri de bucătărie.

Clemele sunt furnizate cu capace cu orificii în 3 dimensiuni pentru dozarea confortabilă a condimentelor întregi, mărunțite și măcinate. Realizat din plastic rezistent de cea mai bună calitate, potrivite pentru mașina de spălat vase. Garanție 3 ani.

Clemele cu capace sunt adecvate pentru mașina de spălat vase, nu spălați suportul de suspensie în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 10 buc.

Codul de catalog:

 105396
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (111 review-uri)
100 % clienţii recomandă
7 recenzii

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide