Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticla Banquet Lavender pentru ulei 500 ml Sticla Banquet Lavender pentru ulei 500 ml
 Sticla cu motivul tradițional de lavandă este potrivită pentru condimentare cu ulei a salatelor sau a diferitor mâncăruri. Acest accesoriu pentru masă cu dispozitiv de turnare di oțel, va fi un ajutor practic pentru fiecare bucătărie, potrivit de exemplu pentru ulei, oțet, și celelalte condimente. Sticla poate fi închisă în mod simplu, cu ajutorul unui dop de plastic cu etanș. Savurați atmosfera însorită din Provence. Colecția preferată Lavender va aduce aroma de lavandă direct în bucătăria dumneavoastră. Realizată în stil clasic, cu decor rustic de lavandă și în culori moderne de mov, vor înflori masa dumneavoastă. Întreaga colecție Lavender o puteți găsi AICI ZDE.
4,0 304
17

Sticla Banquet Lavender pentru ulei 500 ml

Reducere
Sticla Banquet Lavender pentru ulei 500 ml

Sticla Banquet Lavender pentru ulei 500 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSticla cu motivul tradițional de lavandă este potrivită pentru condimentare cu ulei a salatelor sau a diferitor mâncăruri. Acest accesoriu pentru masă cu dispozitiv de turnare di oțel, va fi un ajutor practic pentru fiecare bucătărie, potrivit de exemplu pentru ulei, oțet, și celelalte condimente. Sticla poate fi închisă în mod simplu, cu ajutorul unui dop de plastic cu etanș.

Savurați atmosfera însorită din Provence. Colecția preferată Lavender va aduce aroma de lavandă direct în bucătăria dumneavoastră. Realizată în stil clasic, cu decor rustic de lavandă și în culori moderne de mov, vor înflori masa dumneavoastă. Întreaga colecție Lavender o puteți găsi AICI ZDE.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 29,5 cm
Lăţime: 5,8 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 500 ml

Codul de catalog:

 106125
Distribuie
banquet

Review-uri

4,0 (304 review-uri)
95 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide