Sticlă de ulei Banquet Lavender, 250 ml Sticlă de ulei Banquet Lavender, 250 ml
Această sticlă cu motiv tradiţional de lavandă este adecvată pentru condimentarea cu stil a mâncărurilor. Vasul de aromatizarea cu pâlnie practică din metal este un instrument excelent pentru fiecare masă, fiind bun pentru ulei, oţet şi alţi aromatizanţi. Sticla se închide uşor cu un dop de plastic prevăzut cu o garnitură.   Bucuraţi-vă de atmosfera însoritei Provence. Populare colecţie Lavander vă aduce mireasma lavandei chiar în bucătăria dvs. Designul clasic, în combinaţie cu motivul rustic de lavandă şi violetul modern, vă va lumina masa. Întreaga colecţie Lavander este AICI.
4,5 171
15

Sticlă de ulei Banquet Lavender, 250 ml

Sticlă de ulei Banquet Lavender, 250 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această sticlă cu motiv tradiţional de lavandă este adecvată pentru condimentarea cu stil a mâncărurilor. Vasul de aromatizarea cu pâlnie practică din metal este un instrument excelent pentru fiecare masă, fiind bun pentru ulei, oţet şi alţi aromatizanţi. Sticla se închide uşor cu un dop de plastic prevăzut cu o garnitură.
 
Bucuraţi-vă de atmosfera însoritei Provence. Populare colecţie Lavander vă aduce mireasma lavandei chiar în bucătăria dvs. Designul clasic, în combinaţie cu motivul rustic de lavandă şi violetul modern, vă va lumina masa. Întreaga colecţie Lavander este AICI.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 25 cm
Lăţime: 4,8 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 106126
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (171 review-uri)
97 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide