Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceainic cu ceașcă Banquet Lavender Ceainic cu ceașcă Banquet Lavender
Serviți ceaiul de la ora cinci într-adevăr cu stil. Setul de ceai ceramic pentru o persoană conține un ceainic și o ceașcă, totul în culori armonioase cu modelul plăcut de Lavander. Poate fi spălat în mașina de spălat vase, dar pentru menținerea culorilor saturate recomandăm spălarea manuală. Savurați atmosfera însoritei  Provence. Colecția Lavender va aduce mirosul plăcut de levănțică direct în bucătăria dvs. Designul clasic în combinație cu un motiv rustic de lavandă și un purpuriu modern va face ca masa de bucătărie să strălucească. Întreaga colecție o puteți găsi AICI .
4,5 79
51

Ceainic cu ceașcă Banquet Lavender

Ceainic cu ceașcă Banquet Lavender

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Serviți ceaiul de la ora cinci într-adevăr cu stil. Setul de ceai ceramic pentru o persoană conține un ceainic și o ceașcă, totul în culori armonioase cu modelul plăcut de Lavander. Poate fi spălat în mașina de spălat vase, dar pentru menținerea culorilor saturate recomandăm spălarea manuală.

Savurați atmosfera însoritei  Provence. Colecția Lavender va aduce mirosul plăcut de levănțică direct în bucătăria dvs. Designul clasic în combinație cu un motiv rustic de lavandă și un purpuriu modern va face ca masa de bucătărie să strălucească. Întreaga colecție o puteți găsi AICI .

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10,5 cm
Culoare: alb
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 17,5 cm
Material: ceramică

Codul de catalog:

 106237
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (79 review-uri)
98 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide