Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Set 2 saci de depozitare în vid XL, 80 x 130 cm Compactor Set 2 saci de depozitare în vid XL, 80 x 130 cm
 Sertarele se revarsă? Dulapurile sunt pline până la refuz? N-aveți idee cum să puneți tot ce aveți nevoie în valiză? Sacii în vid Aspispace sunt un răspuns concret și imediat la problemele legate cu spațiul de depozitare pentru haine, plăpumi și perne.   După ce aerul este aspirat, acești saci devin foarte subțiri. Imaginați-vă doar cât spațiu veți economisi. Fiecare sac este echipat cu un cursor de închidere - vă permite să închideți sacul cu fermoar fără niciun efort suplimentar și asigură o hidroizolare perfectă. Sacul include o supapă de control, care asigură că odată ce sacul este comprimat, nu mai intră aer din exterior. Aerul din sacul în vid Compactor poate fi extras cu aproape toate aspiratoarele.
4,5 24
80

Compactor Set 2 saci de depozitare în vid XL, 80 x 130 cm

Compactor Set 2 saci de depozitare în vid XL, 80 x 130 cm

24 review-uri
79,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 79,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescriereSertarele se revarsă? Dulapurile sunt pline până la refuz? N-aveți idee cum să puneți tot ce aveți nevoie în valiză? Sacii în vid Aspispace sunt un răspuns concret și imediat la problemele legate cu spațiul de depozitare pentru haine, plăpumi și perne.
 
După ce aerul este aspirat, acești saci devin foarte subțiri. Imaginați-vă doar cât spațiu veți economisi. Fiecare sac este echipat cu un cursor de închidere - vă permite să închideți sacul cu fermoar fără niciun efort suplimentar și asigură o hidroizolare perfectă. Sacul include o supapă de control, care asigură că odată ce sacul este comprimat, nu mai intră aer din exterior. Aerul din sacul în vid Compactor poate fi extras cu aproape toate aspiratoarele.

Parametri şi specificaţii

Culoare: transparent
Greutate: 0,37 kg
Lăţime: 80 cm
Lungime: 130 cm
Material: nylon
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 140 l

Codul de catalog:

 118725
Distribuie
compactor

Review-uri

4,5 (24 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide