Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș pentru rufe curate Bama, 44 l Coș pentru rufe curate Bama,  44 l
 Coș de rufe practic cu picioare de susținere pliabile care vă salvează spatele și ajută la menținerea unei poziții corecte atunci când agățați sau călcați rufele. Picioarele pliabile ale coșului de rufe pot fi transformate în mânere rezistente cu o simplă mișcare pentru a transporta ușor coșul. Coșul pentru rufe curate Stand up din plastic cu picioare pliabile are o capacitate de 44 de litri, înălțimea părții superioare a coșului de la sol atunci când este așezat pe picioare este de aproximativ 68 cm, coșul în sine măsoară 60 x 39 x 32 cm în înălțime. Livrăm în mai multe culori fără alegere. .
4,5 11
77

Coș pentru rufe curate Bama, 44 l

reducere -24% Noutate
Coș pentru rufe curate Bama,  44 l Coș pentru rufe curate Bama,  44 l Coș pentru rufe curate Bama,  44 l Coș pentru rufe curate Bama,  44 l
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Coș pentru rufe curate Bama, 44 l

11 review-uri
Iniţial: 100,99 lei | Reducere: 24,00 lei 76,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 76,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereCoș de rufe practic cu picioare de susținere pliabile care vă salvează spatele și ajută la menținerea unei poziții corecte atunci când agățați sau călcați rufele. Picioarele pliabile ale coșului de rufe pot fi transformate în mânere rezistente cu o simplă mișcare pentru a transporta ușor coșul.

Coșul pentru rufe curate Stand up din plastic cu picioare pliabile are o capacitate de 44 de litri, înălțimea părții superioare a coșului de la sol atunci când este așezat pe picioare este de aproximativ 68 cm, coșul în sine măsoară 60 x 39 x 32 cm în înălțime. Livrăm în mai multe culori fără alegere.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 39,5 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 68,5 cm
Lăţime: 60,5 cm
Material: Plastic
Volum: 44 l

Codul de catalog:

 805770
Distribuie

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide