Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cuțit de bucătărie Porkert EDUARD, 15 cm Cuțit de bucătărie Porkert EDUARD, 15 cm
  Simțiți-vă ca un adevărat chef cu acest cuțit de bucătar Porkert. Acesta este un cuțit mare de bucătar din setul Eduard de care veți avea nevoie în bucătărie aproape în fiecare zi. Lamele cuțitelor Porkert Eduard sunt fabricate din oțel inoxidabil german cu un procent ridicat de carbon și crom. Astfel, acestea au căpătat o duritate mai mare și, de asemenea, rezistență la coroziune. Lamele lor sunt șlefuite la unghiuri perfecte, astfel încât tăierea chiar și a celor mai subțiri felii să fie întotdeauna perfect precisă și ușoară. Mânerul ergonomic, echilibrul perfect și capătul întărit al lamei sunt doar cireașa de pe tort, asigurându-vă că veți fi întotdeauna în siguranță atunci când lucrați cu cuțitele de top Porkert din seria Eduard. Caracteristici: cuțit mare de bucătar pentru tăierea legumelor, ierburilor și tăierea cărnii mâner ergonomic vârf de lamă întărit ·        ascuțit la unghiuri perfecte  Material: lamă: oțel inoxidabil X50CrMoV15 (ISO 1.4116), duritatea lamei HRC 55 ±2 mâner: plastic lustruit durabil
0,0 0
96

Cuțit de bucătărie Porkert EDUARD, 15 cm

Cuțit de bucătărie Porkert EDUARD, 15 cm

95,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 95,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

Descriere

Simțiți-vă ca un adevărat chef cu acest cuțit de bucătar Porkert. Acesta este un cuțit mare de bucătar din setul Eduard de care veți avea nevoie în bucătărie aproape în fiecare zi.

Lamele cuțitelor Porkert Eduard sunt fabricate din oțel inoxidabil german cu un procent ridicat de carbon și crom. Astfel, acestea au căpătat o duritate mai mare și, de asemenea, rezistență la coroziune. Lamele lor sunt șlefuite la unghiuri perfecte, astfel încât tăierea chiar și a celor mai subțiri felii să fie întotdeauna perfect precisă și ușoară. Mânerul ergonomic, echilibrul perfect și capătul întărit al lamei sunt doar cireașa de pe tort, asigurându-vă că veți fi întotdeauna în siguranță atunci când lucrați cu cuțitele de top Porkert din seria Eduard.

Caracteristici:

  • cuțit mare de bucătar pentru tăierea legumelor, ierburilor și tăierea cărnii
  • mâner ergonomic
  • vârf de lamă întărit

·        ascuțit la unghiuri perfecte 

Material:

  • lamă: oțel inoxidabil X50CrMoV15 (ISO 1.4116), duritatea lamei HRC 55 ±2
  • mâner: plastic lustruit durabil

Parametri şi specificaţii

Lungime cuţit: 15 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 131770
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide