Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Detector gaz Tellur WiFi Smart, DC1 2V 1 A Detector gaz Tellur WiFi Smart, DC1 2V 1 A
 Sporiți senzația de securitate cu senzorul inteligent de gaz Tellur WiFi. Datorită designului unic al fluxului de aer, senzorul de centrală este protejat împotriva aburului, a scurgerilor de ulei sau a fumului, asigurând funcționarea sa continuă. Atunci când detectează gaz, senzorul vă avertizează cu o alarmă sonoră, un indicator luminos și o alertă este trimisă pe smartphone-ul dvs. Senzorul inteligent este ușor de instalat și este alimentat prin intermediul unei surse de curent continuu de 12 V DC (adaptor AC 220V inclus). Senzorul se integrează perfect în ecosistemul Smart Home și vă permite să îi verificați starea de funcționare și înregistrările istorice prin simpla accesare a aplicației Tellur Smart de pe smartphone. Din aplicație, puteți să reduceți alarma la tăcere de la distanță sau să cereți senzorului să efectueze un autotest pentru a vă asigura că dispozitivul funcționează eficient. Parametri: ·        detectează o scurgere de gaz și declanșează o alarmă ·        Avertismente multiple: indicator luminos, alarmă sonoră cu decibelii mari și notificare push ·        Compatibil cu aplicația Tellur Smart, integrată perfect în ecosistemul Smart Home ·        Control de la distanță: dezactivare și autotestare ·        ușor de instalat și de utilizat  Specificații tehnice: alimentare: DC 12V (AC 220V adaptor inclus) nivelul de alarmă: 70 dB la 1 metr notificare push: da înregistrare istoric: da autotestare: da detectarea tipului de gaz: Gaz natural (CH4) concentrație tolerată: ± 5% LEL (limita inferioară de explozie) concentrație de alarmă: 8 % LEL, toleranță ± 3 % LEL timp de răspuns la alarmă: < 30 de secunde standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n rețea WiFi acceptată: 2,4 GHz material carcasă: PC + ABS metoda de instalare: șuruburi sau bandă 3M temperatura de funcționare: -10 °C - +55 °C umiditate de funcționare: 5% - 95% RH dimensiunile produsului: 66 x 66 x 29 mm / 62 g
4,5 1
260

Detector gaz Tellur WiFi Smart, DC1 2V 1 A

Detector gaz Tellur WiFi Smart, DC1 2V 1 A

1 review-uri
259,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 259,99 lei
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 82 Norocei

Descriere

Sporiți senzația de securitate cu senzorul inteligent de gaz Tellur WiFi. Datorită designului unic al fluxului de aer, senzorul de centrală este protejat împotriva aburului, a scurgerilor de ulei sau a fumului, asigurând funcționarea sa continuă.

Atunci când detectează gaz, senzorul vă avertizează cu o alarmă sonoră, un indicator luminos și o alertă este trimisă pe smartphone-ul dvs.

Senzorul inteligent este ușor de instalat și este alimentat prin intermediul unei surse de curent continuu de 12 V DC (adaptor AC 220V inclus).

Senzorul se integrează perfect în ecosistemul Smart Home și vă permite să îi verificați starea de funcționare și înregistrările istorice prin simpla accesare a aplicației Tellur Smart de pe smartphone. Din aplicație, puteți să reduceți alarma la tăcere de la distanță sau să cereți senzorului să efectueze un autotest pentru a vă asigura că dispozitivul funcționează eficient.


Parametri:

·        detectează o scurgere de gaz și declanșează o alarmă

·        Avertismente multiple: indicator luminos, alarmă sonoră cu decibelii mari și notificare push

·        Compatibil cu aplicația Tellur Smart, integrată perfect în ecosistemul Smart Home

·        Control de la distanță: dezactivare și autotestare

·        ușor de instalat și de utilizat 

Specificații tehnice:

 • alimentare: DC 12V (AC 220V adaptor inclus)
 • nivelul de alarmă: 70 dB la 1 metr
 • notificare push: da
 • înregistrare istoric: da
 • autotestare: da
 • detectarea tipului de gaz: Gaz natural (CH4)
 • concentrație tolerată: ± 5% LEL (limita inferioară de explozie)
 • concentrație de alarmă: 8 % LEL, toleranță ± 3 % LEL
 • timp de răspuns la alarmă: < 30 de secunde
 • standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n
 • rețea WiFi acceptată: 2,4 GHz
 • material carcasă: PC + ABS
 • metoda de instalare: șuruburi sau bandă 3M
 • temperatura de funcționare: -10 °C - +55 °C
 • umiditate de funcționare: 5% - 95% RH
 • dimensiunile produsului: 66 x 66 x 29 mm / 62 g

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 2,9 cm
Culoare: alb
Înălţime: 6,6 cm
Lăţime: 6,6 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 804805
Distribuie
tellur

Review-uri

4,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide