Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Senzor de mișcare Tellur WiFi Smart, alb Senzor de mișcare Tellur WiFi Smart, alb
  Senzorul Tellur Smart WiFi este un sistem de securitate modern și autosuficient, care se remarcă în special prin designul său elegant și dimensiunile reduse. Senzorul de mișcare PIR poate fi instalat într-un loc în care nu este disponibilă energie electrică. Toată comunicarea se face apoi prin Wifi și printr-o aplicație mobilă de pe smartphone. Notificări push: fiți notificat pe smartphone-ul dvs. despre orice mișcare detectată de senzorul inteligent, indiferent dacă este zi sau noapte. Notificare de manipulare: senzorul de mișcare va trimite o notificare push pe smartphone-ul dvs. dacă cineva încearcă să îl deconecteze. Înregistrări istorice: urmăriți fiecare mișcare detectată de senzor cu ajutorul aplicației Tellur Smart. Specificații tehnice: alimentare: 1x CR123A 3V (inclus) ·        durata de viață a bateriei: până la 1 an (cu o declanșare medie a detecției de 7 ori pe zi) ·        tip de senzor: PIR (senzor infraroșu pasiv) ·        timp de actualizare: 1 pe minut ·        distanța de detecție: până la 6 metri ·        notificare push: da ·        notificare de manipulare: da ·        notificare de baterie descărcată: da ·        standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n ·        rețea WiFi acceptată: 2,4 GHz ·        temperatura de funcționare: 0° - 40° ·        umiditate de funcționare: 20% - 85%  Pachetul conține: 1x senzor de mișcare WiFi, PIR 1x suport 1x bandă adezivă 1x șurub + opritor 1x baterie CR123A
2,5 2
170

Senzor de mișcare Tellur WiFi Smart, alb

Senzor de mișcare Tellur WiFi Smart, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Senzorul Tellur Smart WiFi este un sistem de securitate modern și autosuficient, care se remarcă în special prin designul său elegant și dimensiunile reduse. Senzorul de mișcare PIR poate fi instalat într-un loc în care nu este disponibilă energie electrică. Toată comunicarea se face apoi prin Wifi și printr-o aplicație mobilă de pe smartphone.

Notificări push: fiți notificat pe smartphone-ul dvs. despre orice mișcare detectată de senzorul inteligent, indiferent dacă este zi sau noapte.

Notificare de manipulare: senzorul de mișcare va trimite o notificare push pe smartphone-ul dvs. dacă cineva încearcă să îl deconecteze.

Înregistrări istorice: urmăriți fiecare mișcare detectată de senzor cu ajutorul aplicației Tellur Smart.

Specificații tehnice:

  • alimentare: 1x CR123A 3V (inclus)

·        durata de viață a bateriei: până la 1 an (cu o declanșare medie a detecției de 7 ori pe zi)

·        tip de senzor: PIR (senzor infraroșu pasiv)

·        timp de actualizare: 1 pe minut

·        distanța de detecție: până la 6 metri

·        notificare push: da

·        notificare de manipulare: da

·        notificare de baterie descărcată: da

·        standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n

·        rețea WiFi acceptată: 2,4 GHz

·        temperatura de funcționare: 0° - 40°

·        umiditate de funcționare: 20% - 85% 

Pachetul conține:

  • 1x senzor de mișcare WiFi, PIR
  • 1x suport
  • 1x bandă adezivă
  • 1x șurub + opritor
  • 1x baterie CR123A

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 4,8 cm
Greutate: 0,05 kg
Înălţime: 5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 804816
Distribuie
tellur

Review-uri

2,5 (2 review-uri)
50 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide