Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Draperie blackout 4Home Paris mov, 150 x 250 cm Draperie blackout 4Home Paris mov, 150 x 250 cm
Cu această draperie blackout Paris ferestrele vor obține un suflu de lux unic. Un design simplu și monocrom cu nuanța mistică de mov, care este o alegere perfectă pentru o înviorare a interiorului. Materialul de calitate cu suprafața netedă mătăsoasă va permite o întreținere ușoară și este plăcut la atingere Funcția de blackout cu umbrire mare de 80–90 % împiedică pătrunderea luminii soarelui sau a luminii de noapte de afară și va asigura o protecție perfectă față de priviri nedorite. Agâțare ușoară cu inele de diametru 4,1 cm.
0,0 0
100

Draperie blackout 4Home Paris mov, 150 x 250 cm

Draperie blackout 4Home Paris mov, 150 x 250 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu această draperie blackout Paris ferestrele vor obține un suflu de lux unic. Un design simplu și monocrom cu nuanța mistică de mov, care este o alegere perfectă pentru o înviorare a interiorului. Materialul de calitate cu suprafața netedă mătăsoasă va permite o întreținere ușoară și este plăcut la atingere

Funcția de blackout cu umbrire mare de 80–90 % împiedică pătrunderea luminii soarelui sau a luminii de noapte de afară și va asigura o protecție perfectă față de priviri nedorite. Agâțare ușoară cu inele de diametru 4,1 cm.

Codul de catalog:

 235337
Distribuie
a4home

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide