Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare, negru Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare,  negru
 Dulapul practic pentru scule cu 5 sertare pe roți pivotante oferă spațiu pentru o multitudine de scule și accesorii în atelier sau garaj. Include un sertar adânc cu separatoare detașabile pentru scule mai mari și mai grele. Alte 4 sertare vă permit să depozitați unelte, accesorii și obiecte mai mici. Există 16 cutii detașabile. Divizoarele pot fi îndepărtate cu ușurință, iar spațiul poate fi aranjat în funcție de nevoile dumneavoastră. Design stivuibil cu asamblare și dezasamblare ușoară a blocurilor suplimentare. Șasiu detașabil cu roți pivotante cu frână. Căruciorul de atelier Keter este fabricat din plastic puternic și durabil. Acest material nu este supus coroziunii, nu are nevoie de un tratament de suprafață suplimentar și vă va servi pentru o perioadă lungă de timp. .
0,0 0
480

Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare, negru

reducere -22%
Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare,  negru Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare,  negru Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare,  negru Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare,  negru Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare,  negru

Dulap Keter pe rotile cu 5 sertare, negru

Iniţial: 617,99 lei | Reducere: 138,00 lei 479,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 479,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 77 Norocei

DescriereDulapul practic pentru scule cu 5 sertare pe roți pivotante oferă spațiu pentru o multitudine de scule și accesorii în atelier sau garaj. Include un sertar adânc cu separatoare detașabile pentru scule mai mari și mai grele. Alte 4 sertare vă permit să depozitați unelte, accesorii și obiecte mai mici. Există 16 cutii detașabile.

Divizoarele pot fi îndepărtate cu ușurință, iar spațiul poate fi aranjat în funcție de nevoile dumneavoastră. Design stivuibil cu asamblare și dezasamblare ușoară a blocurilor suplimentare. Șasiu detașabil cu roți pivotante cu frână.

Căruciorul de atelier Keter este fabricat din plastic puternic și durabil. Acest material nu este supus coroziunii, nu are nevoie de un tratament de suprafață suplimentar și vă va servi pentru o perioadă lungă de timp.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28,9 cm
Culoare: negru
Înălţime: 50,2 cm
Lăţime: 56,2 cm
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 695593
Distribuie
keter

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide