Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Fierbător electric ECG RK 1705 Metallico Rosso Fierbător electric ECG RK 1705 Metallico Rosso
 ECG RK 1705 Metallico Rosso este un ceainic din oțel inoxidabil care facilitează prepararea zilnică a cafelei, ceaiului și a altor băuturi. Se poate lăuda cu o capacitate de 1,7 litri, astfel încât să puteți pregăti micul dejun pentru întreaga familie. Oferă, de asemenea, un indicator de temperatură util, astfel încât să puteți încălzi apa exact așa cum necesită diferite ceaiuri sau mâncare pentru copii. Nu în ultimul rând, veți aprecia elementul de încălzire ascuns, care, împreună cu filtrul detașabil și lavabil împotriva reziduurilor de calcar, garantează o întreținere fără probleme. Bineînțeles, acest ceainic dispune și de un indicator clar al nivelului de apă, o lumină de funcționare sau un buton integrat pentru deschiderea rapidă a capacului. Ceainicul electric ECG RK 1705 Metallico Rosso vă va încânta, de asemenea, prin manopera de înaltă calitate, care garantează funcționarea sa fiabilă, confortabilă și sigură. Finisajul din oțel inoxidabil, conectorul central de înaltă calitate și baza pivotantă de 360° cu înfășurare a cablului confirmă acest lucru. Pentru a evita arsurile inutile la prepararea ceaiului sau a cafelei, fierbătorul are, de asemenea, un mâner izolat termic și un sistem de blocare de siguranță pentru capac în poziția închisă. Și, ca să nu mai vorbim de siguranță, aceasta este sporită de protecția integrată împotriva supraîncălzirii și de funcția de oprire automată (în cazul pornirii fără apă, al atingerii punctului de fierbere sau al scoaterii ceainicului din bază).
5,0 1
150

Fierbător electric ECG RK 1705 Metallico Rosso

Fierbător electric ECG RK 1705 Metallico Rosso

1 review-uri
149,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 149,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 52 Norocei

DescriereECG RK 1705 Metallico Rosso este un ceainic din oțel inoxidabil care facilitează prepararea zilnică a cafelei, ceaiului și a altor băuturi. Se poate lăuda cu o capacitate de 1,7 litri, astfel încât să puteți pregăti micul dejun pentru întreaga familie. Oferă, de asemenea, un indicator de temperatură util, astfel încât să puteți încălzi apa exact așa cum necesită diferite ceaiuri sau mâncare pentru copii. Nu în ultimul rând, veți aprecia elementul de încălzire ascuns, care, împreună cu filtrul detașabil și lavabil împotriva reziduurilor de calcar, garantează o întreținere fără probleme.

Bineînțeles, acest ceainic dispune și de un indicator clar al nivelului de apă, o lumină de funcționare sau un buton integrat pentru deschiderea rapidă a capacului.

Ceainicul electric ECG RK 1705 Metallico Rosso vă va încânta, de asemenea, prin manopera de înaltă calitate, care garantează funcționarea sa fiabilă, confortabilă și sigură. Finisajul din oțel inoxidabil, conectorul central de înaltă calitate și baza pivotantă de 360° cu înfășurare a cablului confirmă acest lucru.

Pentru a evita arsurile inutile la prepararea ceaiului sau a cafelei, fierbătorul are, de asemenea, un mâner izolat termic și un sistem de blocare de siguranță pentru capac în poziția închisă. Și, ca să nu mai vorbim de siguranță, aceasta este sporită de protecția integrată împotriva supraîncălzirii și de funcția de oprire automată (în cazul pornirii fără apă, al atingerii punctului de fierbere sau al scoaterii ceainicului din bază).

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15,6 cm
Consum de energie: 2200 W
Culoare: roșu
Înălţime: 21,5 cm
Lăţime: 20,3 cm
Lungime cablu de alimentare: 0,7 m
Material: inox + plastic
Volum: 1,7 l

Codul de catalog:

 806573
Distribuie
ecg

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide