Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Hotel de insecte Vigo, 27,5 x 24 x 9 cm, lemn Hotel de insecte Vigo, 27,5 x 24 x 9 cm,  lemn
 Un hotel de insecte pentru toate insectele benefice, ca un adăpost sigur și un loc de cuibărit liniștit pe care îl puteți avea acum în grădină. Insectele vă vor răsplăti apoi cu serviciile lor și veți putea observa cu ochii voștri și de aproape cum se comportă și trăiesc insectele. În interiorul căsuței din lemn există doar materiale naturale, cum ar fi bambusul, conurile de pin, rumegușul și alte materiale similare care sunt familiare insectelor. Este indicat să amplasați căsuța într-un loc însorit, ferit de vânturi puternice și de ploaie. .
4,0 1
47

Hotel de insecte Vigo, 27,5 x 24 x 9 cm, lemn

Noutate
Hotel de insecte Vigo, 27,5 x 24 x 9 cm,  lemn

Hotel de insecte Vigo, 27,5 x 24 x 9 cm, lemn

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn hotel de insecte pentru toate insectele benefice, ca un adăpost sigur și un loc de cuibărit liniștit pe care îl puteți avea acum în grădină. Insectele vă vor răsplăti apoi cu serviciile lor și veți putea observa cu ochii voștri și de aproape cum se comportă și trăiesc insectele. În interiorul căsuței din lemn există doar materiale naturale, cum ar fi bambusul, conurile de pin, rumegușul și alte materiale similare care sunt familiare insectelor. Este indicat să amplasați căsuța într-un loc însorit, ferit de vânturi puternice și de ploaie.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 9 cm
Culoare: naturală
Înălţime: 24 cm
Lăţime: 27,5 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 705624
Distribuie

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide