Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Încărcător solar Compass 1,8 W Încărcător solar Compass 1,8 W
 Acest încărcător solar pentru baterii auto vă va ajuta să mențineți bateria într-o stare bună. Este ideal pentru utilizare atunci când vehiculul este parcat pentru o perioadă de timp mai lungă, de exemplu în vacanță sau într-un garaj.   Se plasează pur și simplu în spatele parbrizului și se conectează la priza auto de brichetă, de 12 V, sau se fixează direct cu cleme pe bateria mașinii. Datorită puterii de intrare de 1,8 W, bateria mașinii dvs. va fi întotdeauna pregătită și într-o stare tehnică bună. Nu își va pierde capacitatea din cauza autodescărcării sau a solicitării constante prin sistemele obișnuite ale mașinii (alarma, radio auto).   Este potrivit pentru toate tipurile de baterii plumb-acid de 12 V și funcționează chiar și pe vreme înnorată.
0,0 0
159

Încărcător solar Compass 1,8 W

Încărcător solar Compass 1,8 W

159,00 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,00 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: marți 28. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 37 Norocei

DescriereAcest încărcător solar pentru baterii auto vă va ajuta să mențineți bateria într-o stare bună. Este ideal pentru utilizare atunci când vehiculul este parcat pentru o perioadă de timp mai lungă, de exemplu în vacanță sau într-un garaj.
 
Se plasează pur și simplu în spatele parbrizului și se conectează la priza auto de brichetă, de 12 V, sau se fixează direct cu cleme pe bateria mașinii. Datorită puterii de intrare de 1,8 W, bateria mașinii dvs. va fi întotdeauna pregătită și într-o stare tehnică bună. Nu își va pierde capacitatea din cauza autodescărcării sau a solicitării constante prin sistemele obișnuite ale mașinii (alarma, radio auto).
 
Este potrivit pentru toate tipurile de baterii plumb-acid de 12 V și funcționează chiar și pe vreme înnorată.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 12 cm
Consum de energie: 1,8 W
Culoare: negru
Greutate: 0,42 kg
Înălţime: 1,5 cm
Lăţime: 35 cm
Lungime cablu de alimentare: 2 m

Codul de catalog:

 803960
Distribuie
compass

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide