Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ladă de depozitare pentru grădină Rattan, maro Ladă de depozitare pentru grădină Rattan, maro
 Ladă de depozitare pentru grădină cu încuietoare, realizată din polipropilenă în imitație de ratan, va fi un ajutor excelent pentru depozitarea lucrurilor esențiale pentru grădină. Este potrivită pentru unelte, perne de scaun și altele. Lada de depozitare este rezistentă la apă, deci nu există riscul ca obiectele depozitate să se ude. Pentru o manevrare ușoară, lada este echipată cu roți pe o parte. Lada este rezistentă la apă, dar nu este etanșă. Nu se recomandă folosirea pe timpul de iarnă, deoarece plasticul poate deveni fragil pe timp de îngheț și se poate deteriora. Dimensiuni interiorare: aprox. (lăț. x înălț. x adânc.) 115 x 58 x 52 cm
4,0 50
440

Ladă de depozitare pentru grădină Rattan, maro

reducere -23%
Ladă de depozitare pentru grădină Rattan, maro
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Ladă de depozitare pentru grădină Rattan, maro

50 review-uri
Iniţial: 574,99 lei | Reducere: 135,00 lei 439,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 439,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 95 Norocei

DescriereLadă de depozitare pentru grădină cu încuietoare, realizată din polipropilenă în imitație de ratan, va fi un ajutor excelent pentru depozitarea lucrurilor esențiale pentru grădină. Este potrivită pentru unelte, perne de scaun și altele. Lada de depozitare este rezistentă la apă, deci nu există riscul ca obiectele depozitate să se ude. Pentru o manevrare ușoară, lada este echipată cu roți pe o parte.

Lada este rezistentă la apă, dar nu este etanșă. Nu se recomandă folosirea pe timpul de iarnă, deoarece plasticul poate deveni fragil pe timp de îngheț și se poate deteriora.

Dimensiuni interiorare: aprox. (lăț. x înălț. x adânc.) 115 x 58 x 52 cm

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 57 cm
Culoare: maro
Înălţime: 63 cm
Lăţime: 120 cm
Material: PE ratan
Volum: 420 l

Codul de catalog:

 675036
Distribuie

Review-uri

4,0 (50 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide