Menu
Lenjerie de pat Zeitgeist 5788/320, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie de pat Zeitgeist 5788/320, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Procuraţi-vă aşternuturi de lux de la marca germană Zeitgeist, care sunt confecţionate din materiale premium de înaltă calitate şi care au modele atemporale ce combină tendinţele actuale şi clasice şi care vor fi tot timpul la modă. Aceste aşternuturi sunt destinate pentru cei care apreciază designurile simple şi calitatea fără compromisuri. Combinarea inteligentă a celor două modele clasice, cu dungi şi cu imitaţie de material mai gros, dă un plus de rafinament şi asigură că această lenjerie va fi tot timpul modernă. Combinaţia fină şi atemporal de bej şi alb înveseleşte şi dă un nou aspect dormitorului sau camerei dvs. Lenjeria este confecţionată din satin mako, care se caracterizează prin fineţe, delicateţe şi printr-un luciu fin pe suprafaţă. Acest material poate fi folosit pe tot parcursul anului, răcorind vara şi încălzind plăcut iarna. Datorită procedeului tehnologic de fabricaţie, fibrele materialului sunt mai rezistente şi absorb şi fixează mai bine coloranţii, de aceea lenjeria are o durabilitate foarte mare pentru ca dvs. să vă bucuraţi de ele cât mai mult timp. Lenjeria se închide cu fermoar, ceea ce reprezintă o tendinţă modernă şi un element foarte cerut la aşternuturi. Această lenjerie de pat este din colecţia toamnă/iarnă 2016. Pachetul include 1 buc. faţă de pernă şi 1 buc. cearşaf de plapumă. Această lenjerie de pat poate fi uscată în maşina de uscat rufe.
4,0 3
227

Lenjerie de pat Zeitgeist 5788/320, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

reducere -19% Transport gratuit

Lenjerie de pat Zeitgeist 5788/320, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

3 review-uri
Iniţial: 279,99 Lei | Reducere: 53,00 Lei 226,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: joi 12. 12. 2019  
Cumpărând obţineţi 59 Norocei

DescriereProcuraţi-vă aşternuturi de lux de la marca germană Zeitgeist, care sunt confecţionate din materiale premium de înaltă calitate şi care au modele atemporale ce combină tendinţele actuale şi clasice şi care vor fi tot timpul la modă. Aceste aşternuturi sunt destinate pentru cei care apreciază designurile simple şi calitatea fără compromisuri. Combinarea inteligentă a celor două modele clasice, cu dungi şi cu imitaţie de material mai gros, dă un plus de rafinament şi asigură că această lenjerie va fi tot timpul modernă. Combinaţia fină şi atemporal de bej şi alb înveseleşte şi dă un nou aspect dormitorului sau camerei dvs.
Lenjeria este confecţionată din satin mako, care se caracterizează prin fineţe, delicateţe şi printr-un luciu fin pe suprafaţă. Acest material poate fi folosit pe tot parcursul anului, răcorind vara şi încălzind plăcut iarna. Datorită procedeului tehnologic de fabricaţie, fibrele materialului sunt mai rezistente şi absorb şi fixează mai bine coloranţii, de aceea lenjeria are o durabilitate foarte mare pentru ca dvs. să vă bucuraţi de ele cât mai mult timp. Lenjeria se închide cu fermoar, ceea ce reprezintă o tendinţă modernă şi un element foarte cerut la aşternuturi.
Această lenjerie de pat este din colecţia toamnă/iarnă 2016.
Pachetul include 1 buc. faţă de pernă şi 1 buc. cearşaf de plapumă. Această lenjerie de pat poate fi uscată în maşina de uscat rufe.

Culoare: bej
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac mako satin
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 60 °C
 205316
Distribuie
zeitgeist

Review-uri

4,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide