Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mâner cu ventuze pentru baie Secura Wenko, 42 cm Mâner cu ventuze pentru baie Secura Wenko, 42 cm
 Acest mâner cu ventuze este conceput pentru a facilita intrarea în cadă, la duș, la toaletă și asigură un plus de siguranță în baie vârstnicilor, persoanelor după operații sau celor cu mobilitate redusă. Nu este nevoie de găurire pentru a atașa mânerul, acesta putând fi fixat prin intermediu ventuzelor acționate mecanic. Apăsați pur și simplu pe ventuză și blocați maneta (culoarea verde indică fixarea sigură a mânerului și culoare roșie indică necesitatea reblocării mânerului). Ridicând încă o dată maneta, ventuza se eliberează și puteți muta mânerul în alt loc unde vă convine.   Avertizări: Mânerul nu poate fi folosit în cazurile în care trebuie solicitat cu întreaga greutate corporală. Sarcină maximă suportată - până la 30 kg. Potrivit ca mijloc de ridicare și de menținere a echilibrului.   Mânerul poate fi fixat numai pe suprafețe netede (de ex., faianță). Diametru ventuze: 9,5 cm.
3,5 11
119

Mâner cu ventuze pentru baie Secura Wenko, 42 cm

Mâner cu ventuze pentru baie Secura Wenko, 42 cm

11 review-uri
118,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 118,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: luni 02. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

DescriereAcest mâner cu ventuze este conceput pentru a facilita intrarea în cadă, la duș, la toaletă și asigură un plus de siguranță în baie vârstnicilor, persoanelor după operații sau celor cu mobilitate redusă. Nu este nevoie de găurire pentru a atașa mânerul, acesta putând fi fixat prin intermediu ventuzelor acționate mecanic. Apăsați pur și simplu pe ventuză și blocați maneta (culoarea verde indică fixarea sigură a mânerului și culoare roșie indică necesitatea reblocării mânerului). Ridicând încă o dată maneta, ventuza se eliberează și puteți muta mânerul în alt loc unde vă convine.
 
Avertizări: Mânerul nu poate fi folosit în cazurile în care trebuie solicitat cu întreaga greutate corporală. Sarcină maximă suportată - până la 30 kg. Potrivit ca mijloc de ridicare și de menținere a echilibrului.
 
Mânerul poate fi fixat numai pe suprafețe netede (de ex., faianță). Diametru ventuze: 9,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Lăţime: 8,5 cm
Lungime: 42 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 358099
Distribuie
wenko

Review-uri

3,5 (11 review-uri)
81 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide