Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de masă Vitility VIT-70210350, 4 piese Set de masă Vitility VIT-70210350, 4 piese
 Acest serviciu de masă este destinat pentru persoane cu dificultăți de mișcare a mâinilor. Mânerul confortabil anti-alunecare oferă o mai bună siguranță în timpul servirii mesei. Setul este format din farfurie, cuțit și lingură și furculiță flexibile. Farfuria are o margine înălțată care împiedică alunecarea mâncării în afară.
0,0 0
334

Set de masă Vitility VIT-70210350, 4 piese

Set de masă Vitility VIT-70210350, 4 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest serviciu de masă este destinat pentru persoane cu dificultăți de mișcare a mâinilor. Mânerul confortabil anti-alunecare oferă o mai bună siguranță în timpul servirii mesei. Setul este format din farfurie, cuțit și lingură și furculiță flexibile. Farfuria are o margine înălțată care împiedică alunecarea mâncării în afară.

Parametri şi specificaţii

Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 358745
Distribuie
vitility

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide