Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Plase antiderapante pentru încălțăminte, măr.42-46 Plase antiderapante pentru încălțăminte, măr.42-46
 Plasă antiderapantă de înaltă calitate asigură un mers sigur pe suprafețe înghețate sau alunecoase. Materialul flexibil și elastic permite punerea și scoaterea ușoară și rapidă. Crampoanele metalice foarte dure și durabile previn alunecarea pe zăpadă, gheață sau pavaj înghețat. Husele pot fi folosite pe orice tip de încălțăminte, astfel încât le puteți folosi pentru munca pe teren, sport sau drumeții. Mărime încălțăminte: 42 – 46
0,0 0
83

Plase antiderapante pentru încălțăminte, măr.42-46

Plase antiderapante pentru încălțăminte, măr.42-46

82,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 82,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescrierePlasă antiderapantă de înaltă calitate asigură un mers sigur pe suprafețe înghețate sau alunecoase. Materialul flexibil și elastic permite punerea și scoaterea ușoară și rapidă. Crampoanele metalice foarte dure și durabile previn alunecarea pe zăpadă, gheață sau pavaj înghețat.

Husele pot fi folosite pe orice tip de încălțăminte, astfel încât le puteți folosi pentru munca pe teren, sport sau drumeții.

Mărime încălțăminte: 42 – 46

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Material: cauciuc

Codul de catalog:

 359062
Distribuie
maximex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide