Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Marele show de călărie Schleich 42466 Marele show de călărie Schleich 42466
  Clubul Schleich Horse organizează o mare expoziție de cai la Lakeside! Sarah și Tori își curăță iapa de plimbare Tennessee și armăsarul Lusitano cu o perie din cutia de îngrijire a cailor. Au adus inimioare decorative, fundițe și flori din spatele arenei pentru a le pune pe frâiele și hamurile lor. În cort, fetele se rujează în fața oglinzilor, își aplică machiajul cu o pensulă dintr-o trusă de machiaj compactă. La exterior, arena este decorată cu flori, panglici și steaguri. A venit vremea show-ului! Sarah își aranjează fusta în timp ce Tori dă jos pătura de pe calul ei. Sub lumina reflectoarelor, ele conduc caii afară din padoc și pe covor, până la masa juriului. Ce va fi pe tabela de marcaj? Cățelușul lui Ruby provoacă un haos hilar la expoziția de cai când prinde un furtun.   Acest set conține o mulțime de accesorii: 2x fată 1x cal de plimbare Tennessee 1x cățel 1x arenă de show 2x spoturi luminoase, 3x certificate, 1x cort și perdele, 1x oglindă suspendată, 1x oglindă în picioare, 1x perie, 1x ruj, 1x perie de machiaj, 1x trusă de machiaj compactă, 1x trusă de machiaj. 1x masă pentru juriu 2x viță de vie răsucită, 7x viță de vie curbată, 8x funde drepte, 4x funde de colț, 2x panglici de copac, 6x flori decorative, 6x inimioare decorative, 6x decorațiuni, 6x trandafiri decorativi, 6x funde decorative, 6x capete de cal decorative 1x frâu, 1x frânghie, 1x ham, 4x curele 2x porți de gard cu șuruburi, 3x garduri, 1x găleată, 1x măr, 2x steaguri, 2x ghiveci de flori, 1x masă , 1x cutie de îngrijire, 1x iesle, 1x rozetă mov, 1x rozetă turcoaz, 1x rozetă roz, 1x scaun, 1x perie pentru copite, 1x perie, 1x furtun, 1x robinet, 1x trofeu, 1x pieptene, 1x fustă, 1x pătură pentru cai, 1x covor de pâslă, 1x stativ cu tablă, 1x autocolant 1x instrucțiuni   Specificații: dimensiunile pachetului: 49 x 10,5 x 34,5 cm nu este potrivit pentru copii cu vârstă sub 3 ani link la video: https://www.youtube.com/watch?v=0d76wwee6z8 potrivit pentru copii cu vârstă de 5 -12 ani.   Seturile fantastice îmbogățesc lumea Horse Club. Ornamentele pot fi combinate în orice configurație! Figurinele au brațe mobile.
4,5 2
390

Marele show de călărie Schleich 42466

Marele show de călărie Schleich 42466

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere





Clubul Schleich Horse organizează o mare expoziție de cai la Lakeside! Sarah și Tori își curăță iapa de plimbare Tennessee și armăsarul Lusitano cu o perie din cutia de îngrijire a cailor. Au adus inimioare decorative, fundițe și flori din spatele arenei pentru a le pune pe frâiele și hamurile lor. În cort, fetele se rujează în fața oglinzilor, își aplică machiajul cu o pensulă dintr-o trusă de machiaj compactă. La exterior, arena este decorată cu flori, panglici și steaguri.
A venit vremea show-ului! Sarah își aranjează fusta în timp ce Tori dă jos pătura de pe calul ei. Sub lumina reflectoarelor, ele conduc caii afară din padoc și pe covor, până la masa juriului. Ce va fi pe tabela de marcaj? Cățelușul lui Ruby provoacă un haos hilar la expoziția de cai când prinde un furtun.
 
Acest set conține o mulțime de accesorii:
  • 2x fată
  • 1x cal de plimbare Tennessee
  • 1x cățel
  • 1x arenă de show
  • 2x spoturi luminoase, 3x certificate, 1x cort și perdele, 1x oglindă suspendată, 1x oglindă în picioare, 1x perie, 1x ruj, 1x perie de machiaj, 1x trusă de machiaj compactă, 1x trusă de machiaj.
  • 1x masă pentru juriu
  • 2x viță de vie răsucită, 7x viță de vie curbată, 8x funde drepte, 4x funde de colț, 2x panglici de copac, 6x flori decorative, 6x inimioare decorative, 6x decorațiuni, 6x trandafiri decorativi, 6x funde decorative, 6x capete de cal decorative
  • 1x frâu, 1x frânghie, 1x ham, 4x curele
  • 2x porți de gard cu șuruburi, 3x garduri, 1x găleată, 1x măr, 2x steaguri, 2x ghiveci de flori, 1x masă , 1x cutie de îngrijire, 1x iesle, 1x rozetă mov, 1x rozetă turcoaz, 1x rozetă roz, 1x scaun, 1x perie pentru copite, 1x perie, 1x furtun, 1x robinet, 1x trofeu, 1x pieptene, 1x fustă, 1x pătură pentru cai, 1x covor de pâslă, 1x stativ cu tablă, 1x autocolant
  • 1x instrucțiuni
 
Specificații:
  • dimensiunile pachetului: 49 x 10,5 x 34,5 cm
  • nu este potrivit pentru copii cu vârstă sub 3 ani
  • link la video: https://www.youtube.com/watch?v=0d76wwee6z8
  • potrivit pentru copii cu vârstă de 5 -12 ani.
 
Seturile fantastice îmbogățesc lumea Horse Club. Ornamentele pot fi combinate în orice configurație! Figurinele au brațe mobile.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 5 ani

Codul de catalog:

 698162
Distribuie
schleich

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide