Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569 Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569
 După atâta călărie, sărituri și curățenie, fiecare cal așteaptă cu nerăbdare o pauză. Cel mai bun loc pentru ei este în grajdul de cai confortabil din colecția Schleich Horse Club. Aici vor găsi tot ceea ce își dorește inima unui cal. Aceștia pot mânca din hrănitoare, iar adăpătoarea va potoli setea chiar și celui mai mare cal. Singurul lucru care lipsește este o mașină de înghețată. Din fericire, puteți închide boxa sau o puteți lăsa deschisă, în funcție de starea voastră de spirit. Cailor le place cel mai mult să fie deschisă, pentru a-și putea etala medaliile de campioni. Cu toate acestea, sunt expuse doar premiile cu adevărat speciale. Altfel, caii nu ar mai avea loc în grajd!   Setul conține: 1x armăsar pur-sânge englezesc 1x boxă pentru cai 1x adăpătoare 1x iesle 2x element de incintă lung 2x element de incintă scurt   Dimensiuni pachet: 18,7 x 24,5 x 8,3 cm. Vârstă recomandată: 5 - 12 ani.
0,0 0
160

Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569

reducere -14%
Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569 Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569 Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569 Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569

Extinderea grajdului pentru cai Schleich 42569

Iniţial: 185,99 lei | Reducere: 26,00 lei 159,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

DescriereDupă atâta călărie, sărituri și curățenie, fiecare cal așteaptă cu nerăbdare o pauză. Cel mai bun loc pentru ei este în grajdul de cai confortabil din colecția Schleich Horse Club. Aici vor găsi tot ceea ce își dorește inima unui cal.
Aceștia pot mânca din hrănitoare, iar adăpătoarea va potoli setea chiar și celui mai mare cal. Singurul lucru care lipsește este o mașină de înghețată. Din fericire, puteți închide boxa sau o puteți lăsa deschisă, în funcție de starea voastră de spirit. Cailor le place cel mai mult să fie deschisă, pentru a-și putea etala medaliile de campioni. Cu toate acestea, sunt expuse doar premiile cu adevărat speciale. Altfel, caii nu ar mai avea loc în grajd!
 
Setul conține:
  • 1x armăsar pur-sânge englezesc
  • 1x boxă pentru cai
  • 1x adăpătoare
  • 1x iesle
  • 2x element de incintă lung
  • 2x element de incintă scurt
 
Dimensiuni pachet: 18,7 x 24,5 x 8,3 cm. Vârstă recomandată: 5 - 12 ani.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 5 ani

Codul de catalog:

 698149
Distribuie
schleich

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide