Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură 4Home Soft Dreams Happy winter, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Happy winter, 150 x 200 cm
  Această pătură moale din microfibre vă va fi cel mai bun companion în zilele reci. Nu vă rămâne decât să vă așezai undeva confortabil, să vă înveliți și să urmăriți fulgii de zăpadă din spatele ferestrei. Motivul simplu, cu fulgi de zăpadă și brazi, va evoca perfect atmosfera unei ierni de basm și combinația veselă de alb și roșu va înveseli orice interior. Datorită moliciunii şi capacității de încălzire, pătura este ideală în fața televizorului sau în pat, atunci când vremea este urâtă şi vreți să luați ceva moale în brațe.   Pătura Soft Dreams este confecționată din microfibre moi care sunt plăcute la atingere şi călduroase. Pătura este ușor de întreținut pentru că nu se scămoșează şi nu se șifonează, uscându-se repede.
4,5 203
63

Pătură 4Home Soft Dreams Happy winter, 150 x 200 cm

Pătură 4Home Soft Dreams Happy winter, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această pătură moale din microfibre vă va fi cel mai bun companion în zilele reci. Nu vă rămâne decât să vă așezai undeva confortabil, să vă înveliți și să urmăriți fulgii de zăpadă din spatele ferestrei. Motivul simplu, cu fulgi de zăpadă și brazi, va evoca perfect atmosfera unei ierni de basm și combinația veselă de alb și roșu va înveseli orice interior. Datorită moliciunii şi capacității de încălzire, pătura este ideală în fața televizorului sau în pat, atunci când vremea este urâtă şi vreți să luați ceva moale în brațe.
 
Pătura Soft Dreams este confecționată din microfibre moi care sunt plăcute la atingere şi călduroase. Pătura este ușor de întreținut pentru că nu se scămoșează şi nu se șifonează, uscându-se repede.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 240 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 232848
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (203 review-uri)
99 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide