Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm
 Pătura Soft Dreams nu numai că este frumoasă, dar este şi practică, fiind multifuncţională. Vă va încălzi perfect atunci când vremea este răcoroasă. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat sau o puteţi lua la iarbă verde ori la picnic. Fiind uşoară, este şi un companion perfect în călătorii. Secorul Aromatica, cu inconfundabilele frunze verzi de cânepă, va da un aer aparte locuinţei dvs.   Pătura Soft Dreams este confecţionată din microfibre care sunt plăcute la atingere şi călduroase. Pătura este foarte moale, plăcută şi uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează şi nu se şifonează, uscându-se repede.
4,5 741
55

Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm

reducere -52%
Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 13 clienţi

Pătură 4Home Soft Dreams Aromatica, 150 x 200 cm

741 review-uri
Iniţial: 113,99 lei | Reducere: 59,00 lei 54,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 54,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescrierePătura Soft Dreams nu numai că este frumoasă, dar este şi practică, fiind multifuncţională. Vă va încălzi perfect atunci când vremea este răcoroasă. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat sau o puteţi lua la iarbă verde ori la picnic. Fiind uşoară, este şi un companion perfect în călătorii.
Secorul Aromatica, cu inconfundabilele frunze verzi de cânepă, va da un aer aparte locuinţei dvs.  
Pătura Soft Dreams este confecţionată din microfibre care sunt plăcute la atingere şi călduroase. Pătura este foarte moale, plăcută şi uşor de întreţinut pentru că nu se scămoşează şi nu se şifonează, uscându-se repede.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 240 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 207669
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (741 review-uri)
95 % clienţii recomandă
13 recenzii

Întrebări

Acest produs are 5 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide