Menu
Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm
 Înveliţi-vă în pătura Flowers din imitaţie de lână şi bucuraţi-vă de cea mai minunată moliciune. Modelul floral original, care aminteşte motivele temperamentale spaniole, vă vor lumina casă, iar nuanţele de albastru cu siguranţă că vă vor aduce linişte sufletească. O faţă a păturii este din micro-pluş fin şi cealaltă parte din imitaţie de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiţi. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când staţi în faţa televizorului, când citiţi o carte să când vă savuraţi ceaiul preferat. Poate fi şi un excelent cadou pentru cei apropiaţi. Imitaţia de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzeşte perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroşi. Încălzeşte la fel de bine ca lâna naturală, cu diferenţa că nu atrage acarienii. Poate fi aşadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.
4,5 239
86

Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm

Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎnveliţi-vă în pătura Flowers din imitaţie de lână şi bucuraţi-vă de cea mai minunată moliciune. Modelul floral original, care aminteşte motivele temperamentale spaniole, vă vor lumina casă, iar nuanţele de albastru cu siguranţă că vă vor aduce linişte sufletească.
O faţă a păturii este din micro-pluş fin şi cealaltă parte din imitaţie de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiţi. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când staţi în faţa televizorului, când citiţi o carte să când vă savuraţi ceaiul preferat. Poate fi şi un excelent cadou pentru cei apropiaţi.
Imitaţia de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzeşte perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroşi. Încălzeşte la fel de bine ca lâna naturală, cu diferenţa că nu atrage acarienii. Poate fi aşadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.

Culoare: albastru
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 230 g/m2
Material: 100% poliester
 208634
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (239 review-uri)
99 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide