Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm
  Înveliţi-vă în pătura Flowers din imitaţie de lână şi bucuraţi-vă de cea mai minunată moliciune. Modelul floral original, care aminteşte motivele temperamentale spaniole, vă vor lumina casă, iar nuanţele de albastru cu siguranţă că vă vor aduce linişte sufletească. O faţă a păturii este din micro-pluş fin şi cealaltă parte din imitaţie de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiţi. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când staţi în faţa televizorului, când citiţi o carte să când vă savuraţi ceaiul preferat. Poate fi şi un excelent cadou pentru cei apropiaţi. Imitaţia de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzeşte perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroşi. Încălzeşte la fel de bine ca lâna naturală, cu diferenţa că nu atrage acarienii. Poate fi aşadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.
4,5 1155
82

Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm

reducere -52%
Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 15 clienţi

Pătură imitație blăniță 4Home Flowers, albastru, 150 x 200 cm

1155 review-uri
Iniţial: 169,99 lei | Reducere: 88,00 lei 81,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 73,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

Descriere

Înveliţi-vă în pătura Flowers din imitaţie de lână şi bucuraţi-vă de cea mai minunată moliciune. Modelul floral original, care aminteşte motivele temperamentale spaniole, vă vor lumina casă, iar nuanţele de albastru cu siguranţă că vă vor aduce linişte sufletească.
O faţă a păturii este din micro-pluş fin şi cealaltă parte din imitaţie de lână stufoasă, care îmbie să vă acoperiţi. Este un companion ideal pentru zilele reci de toamnă şi de iarnă, când staţi în faţa televizorului, când citiţi o carte să când vă savuraţi ceaiul preferat. Poate fi şi un excelent cadou pentru cei apropiaţi.
Imitaţia de lână din microfibre moi este foarte fină, mătăsoasă şi pufoasă. Încălzeşte perfect, fapt pentru care va fi apreciată şi de cei mai friguroşi. Încălzeşte la fel de bine ca lâna naturală, cu diferenţa că nu atrage acarienii. Poate fi aşadar o alegere perfectă pentru persoanele cu alergii şi pentru cele cu piele sensibilă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 430 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 208634
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (1155 review-uri)
99 % clienţii recomandă
17 recenzii

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide