Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm
 Perna plan înclinat cu husă practică din frotir exclusiv pe paginile noastre. Un ajutor practic în pat pentru cei mici și cei mari. Vă place să citiți în pat, să vă uitați la televizor sau preferați să dormiți cu capul sus? Vă oferim soluția pentru un somn mai confortabil și relaxant. Poate fi folosit și ca un ajutor în timpul răcelii, pentru a menține partea de sus a corpului în poziția ridicată, pentru o respirație mai ușoară. Este folositor și pentru persoanele în vârstă, la ridicarea din pat. Perna plan înclinat o să fie de nelipsit în dormitorul dumneavoastră. Umplutura este din spuma poliuretanică. Spuma PUR este moale, dar datorită realizării sale de calitate este și solidă. Garantează durabilitate în timp. Materialul oferă culdură, perna plan înclinat este recomandată și pentru persoanele cu alergie, spuma PUR nu permite apariția acarienilor, bacteriilor sau a mucegaiului. Husa de pernă este din material frotir, este prevăyută cu fermoar practic și comod Materialul din frotir absorbant și plăcut la atingere, este unul dintre cele mai preferate materiale. Oferă durabilitate în timp, își menține forma și este elastic.
4,0 156
124

Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm

reducere -23%
Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 22 clienţi

Pernă plan înclinat 4Home frotir, 80 x 50 x 20 cm

156 review-uri
Iniţial: 159,99 lei | Reducere: 36,00 lei 123,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: luni 13. 12. 2021  
Cumpărând obţineţi 34 Norocei

DescrierePerna plan înclinat cu husă practică din frotir exclusiv pe paginile noastre. Un ajutor practic în pat pentru cei mici și cei mari. Vă place să citiți în pat, să vă uitați la televizor sau preferați să dormiți cu capul sus? Vă oferim soluția pentru un somn mai confortabil și relaxant. Poate fi folosit și ca un ajutor în timpul răcelii, pentru a menține partea de sus a corpului în poziția ridicată, pentru o respirație mai ușoară. Este folositor și pentru persoanele în vârstă, la ridicarea din pat. Perna plan înclinat o să fie de nelipsit în dormitorul dumneavoastră.

Umplutura este din spuma poliuretanică. Spuma PUR este moale, dar datorită realizării sale de calitate este și solidă. Garantează durabilitate în timp. Materialul oferă culdură, perna plan înclinat este recomandată și pentru persoanele cu alergie, spuma PUR nu permite apariția acarienilor, bacteriilor sau a mucegaiului.

Husa de pernă este din material frotir, este prevăyută cu fermoar practic și comod Materialul din frotir absorbant și plăcut la atingere, este unul dintre cele mai preferate materiale. Oferă durabilitate în timp, își menține forma și este elastic.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 50 cm
Culoare: alb
Înălţime: 20 cm
Închidere: fermoal
Lăţime: 80 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 80 % bumbac, 20 % poliester
Material umplere: spuma PUR
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 205419
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (156 review-uri)
95 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide