Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Protecție saltea impermeabilă, alb, 90 x 200 cm Protecție saltea impermeabilă, alb, 90 x 200 cm
Protecție de saltea cu PU laminare este caracterizată prin proprietățile sale excelente, cum ar fi impermeabilitate, respirabilitate, aderență excelentă pe saltea și zgomotul foarte redus în timpul somnului. Materialul pentru fabricarea protecției de saltele este făcut prin laminarea materialului poliuretan pe țesătură buclată. Protecție de saltea cu PU laminare excelează prin caracteristicile care sunt foarte benefice vieții cotidiene și protejează salteaua clientului. Protecție cu PU laminare protejează salteaua de umezeală. Sunt respirabile, astfel salteaua poate respira liber și din partea de sus a saltelei. Un alt avantaj este eliminarea transpirației în timpul somnului. O altă caracteristică remarcabilă este aderența perfectă a materialului poliuretan pe saltea și asigurarea împotriva deplasării materialului de protecție. Acest lucru este facilitat și de cauciucul montat pe fiecare colț al protecției. Nu recomandăm uscarea în uscător, dar lăsați-l să se usuce în aer liber.
4,0 116
102

Protecție saltea impermeabilă, alb, 90 x 200 cm

reducere -45%
Protecție saltea impermeabilă, alb, 90 x 200 cm

Protecție saltea impermeabilă, alb, 90 x 200 cm

116 review-uri
Iniţial: 183,99 lei | Reducere: 82,00 lei 101,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 101,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: marți 06. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 36 Norocei

Descriere

Protecție de saltea cu PU laminare este caracterizată prin proprietățile sale excelente, cum ar fi impermeabilitate, respirabilitate, aderență excelentă pe saltea și zgomotul foarte redus în timpul somnului. Materialul pentru fabricarea protecției de saltele este făcut prin laminarea materialului poliuretan pe țesătură buclată. Protecție de saltea cu PU laminare excelează prin caracteristicile care sunt foarte benefice vieții cotidiene și protejează salteaua clientului.

Protecție cu PU laminare protejează salteaua de umezeală. Sunt respirabile, astfel salteaua poate respira liber și din partea de sus a saltelei. Un alt avantaj este eliminarea transpirației în timpul somnului. O altă caracteristică remarcabilă este aderența perfectă a materialului poliuretan pe saltea și asigurarea împotriva deplasării materialului de protecție. Acest lucru este facilitat și de cauciucul montat pe fiecare colț al protecției. Nu recomandăm uscarea în uscător, dar lăsați-l să se usuce în aer liber.

Parametri şi specificaţii

Dimensiuni: 90 x 200 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 53 % poliuretan, 37,5 % bumbac, 9,5 % poliester
Mărime: 90 x 200 cm
Spălare recomandată: 95 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 214436
Distribuie
kvalitex

Review-uri

4,0 (116 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide