Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Protector de saltea Bella Lux, 160 x 200 cm Protector de saltea Bella Lux, 160 x 200 cm
 Bella LUX este un protector de saltea foarte respirabil şi protejează perfect orice saltea împotriva murdării. Partea superioară a protectorului creşte igiena patului şi reţine transpiraţia. Partea interioară a protectorului este din fleece din poliester. Veţi aprecia şi faptul că acest protector se spală uşor. Protectorul este prevăzut în colţuri cu nişte elastice care îl fixează pe saltea.
5,0 4
178

Protector de saltea Bella Lux, 160 x 200 cm

Protector de saltea Bella Lux, 160 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBella LUX este un protector de saltea foarte respirabil şi protejează perfect orice saltea împotriva murdării. Partea superioară a protectorului creşte igiena patului şi reţine transpiraţia. Partea interioară a protectorului este din fleece din poliester. Veţi aprecia şi faptul că acest protector se spală uşor. Protectorul este prevăzut în colţuri cu nişte elastice care îl fixează pe saltea.

Parametri şi specificaţii

Dimensiuni: 160 x 200 cm
Greutate: 400 g/m2
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: 100% fibră de poliester
Mărime: 160 x 200 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 209533
Distribuie
bellatex

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide