Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Puzzle Hape Intergalactic Puzzle Hape Intergalactic
  Pregătiți-vă să decolați în marele univers necunoscut cu acest puzzle multi-pachet. Acesta este format din trei puzzle-uri separate pe care le puteți asambla pentru a vă crea propria poveste intergalactică sau puteți folosi piese suplimentare pentru povești variate și nesfârșite. În plus, sunt incluse diverse piese de poveste pentru a povesti creativ sau a ghici. Puzzle-urile sunt excelente pentru promovarea coordonării mână-ochi, a abilităților motorii fine și pentru dezvoltarea strategiilor de rezolvare a problemelor. Ideal pentru a încuraja munca în echipă și jocul independent pentru a-i ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile sociale și lingvistice. Puzzle-urile sunt excelente pentru a încuraja recunoașterea culorilor și creativitatea.
0,0 0
64

Puzzle Hape Intergalactic

reducere -25%
Puzzle Hape Intergalactic Puzzle Hape Intergalactic Puzzle Hape Intergalactic Puzzle Hape Intergalactic Puzzle Hape Intergalactic

Puzzle Hape Intergalactic

Iniţial: 84,99 lei | Reducere: 21,00 lei 63,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 63,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

Descriere

Pregătiți-vă să decolați în marele univers necunoscut cu acest puzzle multi-pachet. Acesta este format din trei puzzle-uri separate pe care le puteți asambla pentru a vă crea propria poveste intergalactică sau puteți folosi piese suplimentare pentru povești variate și nesfârșite. În plus, sunt incluse diverse piese de poveste pentru a povesti creativ sau a ghici.

Puzzle-urile sunt excelente pentru promovarea coordonării mână-ochi, a abilităților motorii fine și pentru dezvoltarea strategiilor de rezolvare a problemelor. Ideal pentru a încuraja munca în echipă și jocul independent pentru a-i ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile sociale și lingvistice. Puzzle-urile sunt excelente pentru a încuraja recunoașterea culorilor și creativitatea.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 36,2 cm
Înălţime: 6,2 cm
Lăţime: 18,2 cm
Material: hârtie
Vârsta recomandată de la: 4 ani

Codul de catalog:

 703945
Distribuie
hape

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide