Menu
Puzzle Larsen Dinozauri, 35 piese Puzzle Larsen Dinozauri, 35 piese
 Oare cum era viaţa în epoca preistorică. Descoperiţi-o cu ajutorul acestui puzzle. Veţi vedea uriaşi ca stegosaurus, periculosul allosaurus, plesiosaurus şi ichtyosaurus care trăiau în mări ş.a.   Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport. Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.
0,0 0
28

Puzzle Larsen Dinozauri, 35 piese

reducere -20%

Puzzle Larsen Dinozauri, 35 piese

Iniţial: 34,99 Lei | Reducere: 7,00 Lei 27,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 07. 2019  
Cumpărând obţineţi 6 Norocei

DescriereOare cum era viaţa în epoca preistorică. Descoperiţi-o cu ajutorul acestui puzzle. Veţi vedea uriaşi ca stegosaurus, periculosul allosaurus, plesiosaurus şi ichtyosaurus care trăiau în mări ş.a.
 
Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport.
Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.

Înălţime: 28,5 cm
Lăţime: 36,5 cm
Număr piese: 35 buc.
 680594
Distribuie
larsen

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide