Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Răcitor de aer Mediashop Livington SmartCHILL Răcitor de aer Mediashop Livington SmartCHILL
Livington SmartCHILL - sistemul dvs. personal de răcire perfecționat care transformă aerul cald și sufocant din orice cameră într-o oază de confort și răcoare. Și partea cea mai bună: Livington SmartCHILL utilizează mai puțină energie decât un bec convențional cu economie de energie. Secretul său constă în tehnologia hydro-chill: aerul cald este aspirat în unitate, Livington SmartCHILL îl pulverizează cu picături de apă rece și, în același timp, filtrul SMART îl răcește astfel încât să iasă aer curat, proaspăt și răcoros. Mini-turnul funcționează absolut silențios și, cu o singură umplere a rezervorului, funcționează timp de până la 12 ore. Este ideal în timpul zilelor și nopților toride de vară - aerul mai rece, mai curat și mai umed înseamnă că veți avea parte de un somn profund și odihnitor. Indiferent de locul în care vă aflați în timpul verii toride, Livington SmartCHILL va furniza aer proaspăt și răcoros în sufragerie, în bucătăria încinsă, în dormitorul supraîncălzit, în camera copiilor, în biroul sufocant sau în atelier, iar dumneavoastră vă veți simți întotdeauna confortabil. Pur și simplu umpleți Livington SmartCHILL cu apă rece, apăsați butonul de pornire și unitatea va funcționa timp de 12 ore incredibile cu o singură umplere. Sfatul nostru: Cu cât apa cu care umpleți aparatul este mai rece, cu atât efectul de răcire va fi mai accentuat. De asemenea, puteți adăuga cuburi de gheață în apă pentru un efect și mai bun. . Datorită celor trei setări de răcire și a setărilor de viteză, puteți simți aerul plăcut și răcoros în mediul înconjurător în cele mai călduroase zile de vară. În plus, aparatul este echipat cu o funcție de rotație: astfel, veți simți răcoarea exact acolo unde aveți nevoie de ea. Livington SmartCHILL este mult mai silențios decât, de exemplu, un ventilator convențional, chiar dacă răcește aerul, nu doar îl ventilează. Unitatea are, de asemenea, o lumină de noapte cu LED încorporată, cu două setări de intensitate. Dumneavoastră și întreaga familie puteți, în sfârșit, să dormiți liniștiți toată noaptea. Aparatul funcționează folosind apă curată, complet lipsită de substanțe chimice, este ecologic și extrem de economic din punct de vedere energetic.
4,0 23
256

Răcitor de aer Mediashop Livington SmartCHILL

Răcitor de aer Mediashop Livington SmartCHILL
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 11 clienţi

Răcitor de aer Mediashop Livington SmartCHILL

23 review-uri
255,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 255,99 lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Cumpărând obţineţi 67 Norocei

DescriereLivington SmartCHILL - sistemul dvs. personal de răcire perfecționat care transformă aerul cald și sufocant din orice cameră într-o oază de confort și răcoare. Și partea cea mai bună: Livington SmartCHILL utilizează mai puțină energie decât un bec convențional cu economie de energie.
 
Secretul său constă în tehnologia hydro-chill: aerul cald este aspirat în unitate, Livington SmartCHILL îl pulverizează cu picături de apă rece și, în același timp, filtrul SMART îl răcește astfel încât să iasă aer curat, proaspăt și răcoros. Mini-turnul funcționează absolut silențios și, cu o singură umplere a rezervorului, funcționează timp de până la 12 ore.
 
Este ideal în timpul zilelor și nopților toride de vară - aerul mai rece, mai curat și mai umed înseamnă că veți avea parte de un somn profund și odihnitor. Indiferent de locul în care vă aflați în timpul verii toride, Livington SmartCHILL va furniza aer proaspăt și răcoros în sufragerie, în bucătăria încinsă, în dormitorul supraîncălzit, în camera copiilor, în biroul sufocant sau în atelier, iar dumneavoastră vă veți simți întotdeauna confortabil. Pur și simplu umpleți Livington SmartCHILL cu apă rece, apăsați butonul de pornire și unitatea va funcționa timp de 12 ore incredibile cu o singură umplere.
 
Sfatul nostru: Cu cât apa cu care umpleți aparatul este mai rece, cu atât efectul de răcire va fi mai accentuat. De asemenea, puteți adăuga cuburi de gheață în apă pentru un efect și mai bun. .
 
Datorită celor trei setări de răcire și a setărilor de viteză, puteți simți aerul plăcut și răcoros în mediul înconjurător în cele mai călduroase zile de vară. În plus, aparatul este echipat cu o funcție de rotație: astfel, veți simți răcoarea exact acolo unde aveți nevoie de ea. 
 
Livington SmartCHILL este mult mai silențios decât, de exemplu, un ventilator convențional, chiar dacă răcește aerul, nu doar îl ventilează. Unitatea are, de asemenea, o lumină de noapte cu LED încorporată, cu două setări de intensitate. Dumneavoastră și întreaga familie puteți, în sfârșit, să dormiți liniștiți toată noaptea. Aparatul funcționează folosind apă curată, complet lipsită de substanțe chimice, este ecologic și extrem de economic din punct de vedere energetic.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 21,1 cm
Înălţime: 30,6 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Volum vas: 1,2 l

Codul de catalog:

 806176
Distribuie
mediashop

Review-uri

4,0 (23 review-uri)
91 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 5 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide