Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sencor SSJ 4043WH storcător fructe și legume, alb Sencor SSJ 4043WH storcător fructe și legume, alb
Pregătiți-vă un fresh juice singur în confortul de acasă. Cu storcătorul pentru legume și fructe Sencor SSJ 4043WH nici nu poate fi mai simplu. Presează efectiv fructele și legumele și astfel vă puteți bucura de un suc proaspăt cu vitamine fără chimicale. Operarea și întreținerea este simplă pentru toată lumea. Caracteristicile principale sucul se obține prin presare și nu prin măcinare sucul conține puțină spumă separare automată a pulpei păstrează toate vitaminele și enzimele importante motorul puternic, funcționare continuă până la 15 minute operare sigură lungimea cablului de alimentare 110 cmSuc 100% sănătos Sucul obținut prin presarea fructelor sau a legumelor păstrează toate vitaminele și enzimele grație mecanismului de presare cu rotații reduse (60 rot./min). Sucul este obținut prin presare și nu prin zdrobire la mare viteză cea ce permite obținerea unei cantități mari mari de suc cu minim de spumă. Pulpa este separată automat și micro sita de filtrare din inox filtrează și cele mai mici părți ale pastei. Aparatul este dotate cu un bol transparent pentru o bună  vizibilitate a procesului de stoarcere. Sunt incluse recipientele pentru suc și pulpă - ambele cu același volum 0,8 litri. Surprinzător de puternic, foarte sigur Inima aparatului o constituie motorul robust de 400W motor, care este indicat pentru o funcționare continuă de 15 minute. Se poate porni numai atunci când aparatul este corect asamblat. Se decuplează automat atunci când se supraîncălzește sau când se ia jos protecția. Aparatul esteprevăzutcu piciorușe anti-alunecare cu ventuze pentru o utilizare fără probleme.
5,0 1
407

Sencor SSJ 4043WH storcător fructe și legume, alb

Transport gratuit
Sencor SSJ 4043WH storcător fructe și legume, alb Sencor SSJ 4043WH storcător fructe și legume, alb Sencor SSJ 4043WH storcător fructe și legume, alb

Sencor SSJ 4043WH storcător fructe și legume, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pregătiți-vă un fresh juice singur în confortul de acasă. Cu storcătorul pentru legume și fructe Sencor SSJ 4043WH nici nu poate fi mai simplu. Presează efectiv fructele și legumele și astfel vă puteți bucura de un suc proaspăt cu vitamine fără chimicale. Operarea și întreținerea este simplă pentru toată lumea.

Caracteristicile principale

 • sucul se obține prin presare și nu prin măcinare

 • sucul conține puțină spumă

 • separare automată a pulpei

 • păstrează toate vitaminele și enzimele importante

 • motorul puternic, funcționare continuă până la 15 minute

 • operare sigură

 • lungimea cablului de alimentare 110 cm

Suc 100% sănătos

Sucul obținut prin presarea fructelor sau a legumelor păstrează toate vitaminele și enzimele grație mecanismului de presare cu rotații reduse (60 rot./min). Sucul este obținut prin presare și nu prin zdrobire la mare viteză cea ce permite obținerea unei cantități mari mari de suc cu minim de spumă. Pulpa este separată automat și micro sita de filtrare din inox filtrează și cele mai mici părți ale pastei. Aparatul este dotate cu un bol transparent pentru o bună  vizibilitate a procesului de stoarcere. Sunt incluse recipientele pentru suc și pulpă - ambele cu același volum 0,8 litri.

Surprinzător de puternic, foarte sigur

Inima aparatului o constituie motorul robust de 400W motor, care este indicat pentru o funcționare continuă de 15 minute. Se poate porni numai atunci când aparatul este corect asamblat. Se decuplează automat atunci când se supraîncălzește sau când se ia jos protecția. Aparatul esteprevăzutcu piciorușe anti-alunecare cu ventuze pentru o utilizare fără probleme.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 45,5 cm
Lăţime: 21 cm
Lungime: 23 cm
Volum vas: 0,8 l

Codul de catalog:

 105933
Distribuie
sencor

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide