Set 2 forme de copt La Cucina Set 2 forme de copt La Cucina
 Aceste forme cu baza detașabilă pot fi folosite pentru coacerea bunătăților dulci sau sărate. Pot fi folosite în cuptor la temperatura de până la 220 °C .Baza structurată detașabilă poate fi folosită ca și o tavă pentru servirea alimentelor preparate. Nu recomandăm folosirea în cuptorul cu microunde, nu spălați în mașina de spălat vase, formele pot fi spălate ușor sub jet de apă caldă cu adaos de săpun. Nu folosiți obiecte ascuțite la servirea sau felierea, pentru a se prelungi durabilitatea formei. Forma este potrivită în cuptoare cu gaz, electrice sau cele cu aer cald. Dimensiuni: diametru 24 cm și 25 cm, înălțime 7,5 cm.
4,0 18
63

Set 2 forme de copt La Cucina

reducere -10% Noutate
Set 2 forme de copt La Cucina Set 2 forme de copt La Cucina Set 2 forme de copt La Cucina Set 2 forme de copt La Cucina Set 2 forme de copt La Cucina
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 28 clienţi

Set 2 forme de copt La Cucina

18 review-uri
Iniţial: 69,99 lei | Reducere: 7,00 lei 62,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 10. 2021  
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

DescriereAceste forme cu baza detașabilă pot fi folosite pentru coacerea bunătăților dulci sau sărate. Pot fi folosite în cuptor la temperatura de până la 220 °C .Baza structurată detașabilă poate fi folosită ca și o tavă pentru servirea alimentelor preparate.

Nu recomandăm folosirea în cuptorul cu microunde, nu spălați în mașina de spălat vase, formele pot fi spălate ușor sub jet de apă caldă cu adaos de săpun. Nu folosiți obiecte ascuțite la servirea sau felierea, pentru a se prelungi durabilitatea formei. Forma este potrivită în cuptoare cu gaz, electrice sau cele cu aer cald. Dimensiuni: diametru 24 cm și 25 cm, înălțime 7,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Cuptor cu microunde: Nu
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Nu
Material: metal
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 103411
Distribuie

Review-uri

4,0 (18 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide