Menu
Tigaie de clătite 4Home Granite Brown 24 cm Tigaie de clătite 4Home Granite Brown 24 cm
 Clătite perfecte, preparate cu eleganţă şi fără efort? Numai cu o tigaie de lux, cu suprafaţă din marmură, din colecţia Granite. Tigaia are o margine cu formă specială pentru ca manipularea să fie şi mai simplă. Pregătirea clătitelor şi a altor preparate similare va fi de acum o joacă. Mulţumită suprafeţei non-aderente din marmură veţi putea prăji cu foarte puţină grăsime, fără ca mâncarea preparată să se prindă. În plus, mâncare îşi va păstra vitaminele şi un gust excelent. Suprafaţa de marmură în 3 straturi este foarte rezistentă la deteriorări. Aluminiul turnat lucrează perfect cu căldura, asigurând o prăjire uniformă, fără pierderi mari de energie. Vasele Granite au un aspect elegant minunat, în nuanţe de maro, care va da un aer nou bucătăriei dvs. Chiar dacă la prima vedere vasele par masive, sunt uşoare şi foarte uşor de manipulat datorită mânerul cu formă specială. Avantaje: suprafaţă non-aderentă foarte rezistentă la deteriorări rezistenţă la temperaturi mari întreţinere uşoară cu conţine PFOA repartizare uniformă a temperaturii economie de energie aspect perfect elegant
4,0 37
53

Tigaie de clătite 4Home Granite Brown 24 cm

reducere -24%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 6 clienţi

Tigaie de clătite 4Home Granite Brown 24 cm

37 review-uri
Iniţial: 69,99 Lei | Reducere: 17,00 Lei 52,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 29. 07. 2019  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereClătite perfecte, preparate cu eleganţă şi fără efort? Numai cu o tigaie de lux, cu suprafaţă din marmură, din colecţia Granite. Tigaia are o margine cu formă specială pentru ca manipularea să fie şi mai simplă. Pregătirea clătitelor şi a altor preparate similare va fi de acum o joacă.
Mulţumită suprafeţei non-aderente din marmură veţi putea prăji cu foarte puţină grăsime, fără ca mâncarea preparată să se prindă. În plus, mâncare îşi va păstra vitaminele şi un gust excelent. Suprafaţa de marmură în 3 straturi este foarte rezistentă la deteriorări. Aluminiul turnat lucrează perfect cu căldura, asigurând o prăjire uniformă, fără pierderi mari de energie.
Vasele Granite au un aspect elegant minunat, în nuanţe de maro, care va da un aer nou bucătăriei dvs. Chiar dacă la prima vedere vasele par masive, sunt uşoare şi foarte uşor de manipulat datorită mânerul cu formă specială.
Avantaje:
  • suprafaţă non-aderentă foarte rezistentă la deteriorări
  • rezistenţă la temperaturi mari
  • întreţinere uşoară
  • cu conţine PFOA
  • repartizare uniformă a temperaturii
  • economie de energie
  • aspect perfect elegant

Culoare: maro
Diametru: 24 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Nu
Înălţime: 3,3 cm
Încălzire în cuptor: Nu
Maşina de spălat: Da
Vitroceramică: Da
 108541
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (37 review-uri)
91 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide