Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Orion Stoner 20 cm Tigaie Orion Stoner 20 cm
 Tigaia STONER vă va surprinde prin calitățile sale unice. Învelișul gros este ideal pentru pregătirea fripturii și altor bunătăți. Uleiul sau sucul propriu se scurg sub ingrediente grație învelișului ce seamănă cu piatra neșlefuită, ingredientele se prepară uniform fără ardere. Învelișul antiaderent permite prepararea mâncărurilor sănătoase și gustoase cu adaos minim de grăsimi, fără pierderea substanțelor nutritive. Se poate utiliza la coacere, prăjire, înăbușire, pregătirea sosurilor, flambare, când se ajunge la fluctuații rapide de temperatură. Pregătirea și prin urmare consumarea mâncărurilor devine o adevărată experiență. Prin utilizarea unei tehnologii de producție revoluționare și materialele alese nu se ajunge la eliberarea substanțelor periculoase (PFOA FREE), se reduc resturile toxice pentru sănătate și mediul înconjurător. Conductivitatea excelentă elimină pierderi de energie, se ajunge și al economie de timp. Structura tigăii este gândită astfel să nu se ajungă la apariția locurilor fierbinți, dar căldura să fie dispersată uniform pe toată suprafața și prin urmare la alimentele preparate. Tigaia se poate utiliza la toate tipurile de plite, este potrivită și pentru mașina de spălat vase. Este potrivită și pentru cuptor - mânerul rezistă până la 200 °C.
5,0 3
89

Tigaie Orion Stoner 20 cm

Tigaie Orion Stoner 20 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTigaia STONER vă va surprinde prin calitățile sale unice. Învelișul gros este ideal pentru pregătirea fripturii și altor bunătăți. Uleiul sau sucul propriu se scurg sub ingrediente grație învelișului ce seamănă cu piatra neșlefuită, ingredientele se prepară uniform fără ardere.

Învelișul antiaderent permite prepararea mâncărurilor sănătoase și gustoase cu adaos minim de grăsimi, fără pierderea substanțelor nutritive. Se poate utiliza la coacere, prăjire, înăbușire, pregătirea sosurilor, flambare, când se ajunge la fluctuații rapide de temperatură. Pregătirea și prin urmare consumarea mâncărurilor devine o adevărată experiență. Prin utilizarea unei tehnologii de producție revoluționare și materialele alese nu se ajunge la eliberarea substanțelor periculoase (PFOA FREE), se reduc resturile toxice pentru sănătate și mediul înconjurător. Conductivitatea excelentă elimină pierderi de energie, se ajunge și al economie de timp.

Structura tigăii este gândită astfel să nu se ajungă la apariția locurilor fierbinți, dar căldura să fie dispersată uniform pe toată suprafața și prin urmare la alimentele preparate. Tigaia se poate utiliza la toate tipurile de plite, este potrivită și pentru mașina de spălat vase. Este potrivită și pentru cuptor - mânerul rezistă până la 200 °C.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 20 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 4 cm
Maşina de spălat: Da
Mărime: 20 cm
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 106325
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide