Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ulei esențial Topvet Grape-fruit 100%, 10 ml Ulei esențial Topvet Grape-fruit 100%, 10 ml
 Grepfrut - ulei esențial 100%   Grepfrutul are importante efecte antidepresive. Este un psihostimulant în caz de nervozitate și dureri de cap. Susține capacitatea de concentrare, întărește concentrarea și voința. Crește imunitatea, stimulează circulația sângelui și reglează tensiunea arterială scăzută. Suprimă simptomele în caz de probleme respiratorii și de răceală.   Aromaterapia are o tradiție bogată și îndelungată. Mirosul este primul dintre simțurile pe care o persoană le folosește după naștere, pentru a se familiariza cu mediul înconjurător. Mirosul declanșează în noi o serie întreagă de reacții emoționale. Amprenta aromelor este memorată mai bine decât forma sau numele plantei. Uleiurilor esențiale sunt utilizate în aromaterapie pentru a atenua problemele, dar nu pentru a trata boli grave. Un astfel de ulei poate fi utilizat prin inhalare, băi, masaj, cu o aroma-lampă.   Utilizare: dureri de cap nervozitate depresie, stres susține capacitatea de concentrare întărește concentrarea și voința crește imunitatea reglează tensiunea arterială scăzută, ajută în caz de în caz de probleme respiratorii și de răceală   Dozare: Aplicați câteva picături în aroma-lampă, direct în apa din cadă sau în emulsia de masaj Nu utilizați niciodată uleiul nediluat direct pe piele. A nu se utiliza înainte de bronzare.
4,0 43
34

Ulei esențial Topvet Grape-fruit 100%, 10 ml

Ulei esențial Topvet Grape-fruit 100%, 10 ml

43 review-uri
33,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 33,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereGrepfrut - ulei esențial 100%
 
Grepfrutul are importante efecte antidepresive. Este un psihostimulant în caz de nervozitate și dureri de cap. Susține capacitatea de concentrare, întărește concentrarea și voința. Crește imunitatea, stimulează circulația sângelui și reglează tensiunea arterială scăzută. Suprimă simptomele în caz de probleme respiratorii și de răceală.
 
Aromaterapia are o tradiție bogată și îndelungată. Mirosul este primul dintre simțurile pe care o persoană le folosește după naștere, pentru a se familiariza cu mediul înconjurător. Mirosul declanșează în noi o serie întreagă de reacții emoționale. Amprenta aromelor este memorată mai bine decât forma sau numele plantei.
Uleiurilor esențiale sunt utilizate în aromaterapie pentru a atenua problemele, dar nu pentru a trata boli grave. Un astfel de ulei poate fi utilizat prin inhalare, băi, masaj, cu o aroma-lampă.
 
Utilizare:
  • dureri de cap nervozitate
  • depresie, stres
  • susține capacitatea de concentrare
  • întărește concentrarea și voința
  • crește imunitatea
  • reglează tensiunea arterială scăzută, ajută în caz de în caz de probleme respiratorii și de răceală
 
Dozare: Aplicați câteva picături în aroma-lampă, direct în apa din cadă sau în emulsia de masaj Nu utilizați niciodată uleiul nediluat direct pe piele. A nu se utiliza înainte de bronzare.

Parametri şi specificaţii

Volum: 10 ml

Codul de catalog:

 353073
Distribuie
topvet

Review-uri

4,0 (43 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide