Vas de grătar, Happy Green Vas de grătar, Happy Green
 Grătar practic din fontăpentru a face confortabil și rapid un grătar pe balcon sau în grădină. Grătarul din fontă în formă de butoi este de dimensiuni care îl fac practic, astfel încât să încapă și pe o terasă mică sau pe balcon. Cu toate acestea, dimensiunea nu îi diminuează performanțele. Grătarul este reglabil la 3 niveluri de înălțime și este demontabil ușor. Odată grilajul scos, puteți folosi corpul grătarului ca pe un mic șemineu. Vasul grătarului de fontă are mânere late pentru o transportare ușoară.
4,0 19
132

Vas de grătar, Happy Green

Vas de grătar, Happy Green

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereGrătar practic din fontăpentru a face confortabil și rapid un grătar pe balcon sau în grădină. Grătarul din fontă în formă de butoi este de dimensiuni care îl fac practic, astfel încât să încapă și pe o terasă mică sau pe balcon. Cu toate acestea, dimensiunea nu îi diminuează performanțele. Grătarul este reglabil la 3 niveluri de înălțime și este demontabil ușor. Odată grilajul scos, puteți folosi corpul grătarului ca pe un mic șemineu. Vasul grătarului de fontă are mânere late pentru o transportare ușoară.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 36 cm
Greutate: 3,7 kg
Înălţime: 36 cm
Material: fontă

Codul de catalog:

 604744
Distribuie

Review-uri

4,0 (19 review-uri)
84 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide