Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ventilator de masă Sencor SFE 3020WH Ventilator de masă Sencor SFE 3020WH
Ventilator de masă Sencor SFE 3020WH, cu trei viteze, în variantă clasică albă. Aeriseşte perfect în zilele călduroase de vară sau ajută la circularea aerului acolo unde este nevoie. Palele au un diametru de 40 cm, iar lungimea cablului de 1,6 m permite amplasarea mai departe de priză.   Ventilatorul are opţiunea de rotire orizontală automată, în unghi de 90°,cu posibilitate de oprire şi de reglare a unghiului înclinării. Este prevăzut cu o sită frontală de protecţie, cu picioare anti-alunecare şi cu protecţie împotriva supraîncălzirii. Nivelul de zgomot este de 50 dB, când funcţionează la putere maximă.
4,5 2
92

Ventilator de masă Sencor SFE 3020WH

Ventilator de masă Sencor SFE 3020WH

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ventilator de masă Sencor SFE 3020WH, cu trei viteze, în variantă clasică albă. Aeriseşte perfect în zilele călduroase de vară sau ajută la circularea aerului acolo unde este nevoie. Palele au un diametru de 40 cm, iar lungimea cablului de 1,6 m permite amplasarea mai departe de priză.
 
Ventilatorul are opţiunea de rotire orizontală automată, în unghi de 90°,cu posibilitate de oprire şi de reglare a unghiului înclinării. Este prevăzut cu o sită frontală de protecţie, cu picioare anti-alunecare şi cu protecţie împotriva supraîncălzirii. Nivelul de zgomot este de 50 dB, când funcţionează la putere maximă.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22,5 cm
Consum de energie: 40 W
Culoare: alb
Greutate: 1,7 kg
Înălţime: 46,4 cm
Lăţime: 35 cm

Codul de catalog:

 103660
Distribuie
sencor

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide