4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese 4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese
Setul de oale din inox Destiny este realizat din oțel inoxidabil de calitate cu suprafața șlefuită, care va asigura rezistența în timp a vaselor, fără a pierde din calitățile sale și rezistența mărită la uzură. Baza specială dublată permite încălzirea uniformă a mâncării preparate fără lipire și ardere. Oalele sunt prevăzute cu capace din sticlă cu mânere. Veți profita de timp în plus la servirea mâncării datorită faptului că răcirea în aceste oale durează mai mult decât în oalele obișnuite.Vasele sunt compatibile cu toate sursele de căldură inclusiv cele cu inducție. Pot fi folosite și la cuptor până la 240 °C fără capace de sticlă.. Vasele sunt compatibile cu mașina de spălat vase, veți economisi timp și energie. Setul de oale care nu poate lipsi într-o bucătărie modernă, datorită tehnologiilor folosite și a materialului de calitate. Cunoscutul bucătar șef Marek Hora al renumitului restaurant Yamato de la Praga recomandă setul de oale din colecția Destiny ca o soluție perfectă pentru gătirea de casă de calitate. Avantaje: bază groasă pentru evitarea oricărei deformări repatrizarea uniformă a căldurii răcirea mâncării durează mai mult decăt în vasele obișnuite potrivit la toate mașinile de gătit, inclusiv cele prin inducție spălarea în mașina de spălat vase - economisește timp și energie oțel inoxidabil oferă durabilitate în timp suprafața polisată pentru aspect de luxSetul conține: oala cu capac din sticlă diam. 20 cm, capacitate 3 l, în. 10 cm oala cu capac din sticlă diam. 18 cm, capacitate 2,3 l, în. 10 cm oala cu capac din sticlă diam. 16 cm, capacitate 1,8 l, în. 9 cm oala cu capac din sticlă diam. 14 cm, capacitate 1,4 l, în. 10 cm
3,5 428
151

4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese

reducere -49% Transport gratuit
4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese 4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese 4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese 4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese 4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese 4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese 4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 46 clienţi

4Home set oale inox cu capac sticlă Destiny, 8 piese

428 review-uri
Iniţial: 294,99 lei | Reducere: 144,00 lei 150,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 25. 06. 2021  
Cumpărând obţineţi 47 Norocei

DescriereSetul de oale din inox Destiny este realizat din oțel inoxidabil de calitate cu suprafața șlefuită, care va asigura rezistența în timp a vaselor, fără a pierde din calitățile sale și rezistența mărită la uzură. Baza specială dublată permite încălzirea uniformă a mâncării preparate fără lipire și ardere. Oalele sunt prevăzute cu capace din sticlă cu mânere. Veți profita de timp în plus la servirea mâncării datorită faptului că răcirea în aceste oale durează mai mult decât în oalele obișnuite.
 
Vasele sunt compatibile cu toate sursele de căldură inclusiv cele cu inducție. Pot fi folosite și la cuptor până la 240 °C fără capace de sticlă.. Vasele sunt compatibile cu mașina de spălat vase, veți economisi timp și energie. Setul de oale care nu poate lipsi într-o bucătărie modernă, datorită tehnologiilor folosite și a materialului de calitate. Cunoscutul bucătar șef Marek Hora al renumitului restaurant Yamato de la Praga recomandă setul de oale din colecția Destiny ca o soluție perfectă pentru gătirea de casă de calitate.
 
Avantaje:
 • bază groasă pentru evitarea oricărei deformări
 • repatrizarea uniformă a căldurii
 • răcirea mâncării durează mai mult decăt în vasele obișnuite
 • potrivit la toate mașinile de gătit, inclusiv cele prin inducție
 • spălarea în mașina de spălat vase - economisește timp și energie
 • oțel inoxidabil oferă durabilitate în timp
 • suprafața polisată pentru aspect de lux
 
Setul conține:
 • oala cu capac din sticlă diam. 20 cm, capacitate 3 l, în. 10 cm
 • oala cu capac din sticlă diam. 18 cm, capacitate 2,3 l, în. 10 cm
 • oala cu capac din sticlă diam. 16 cm, capacitate 1,8 l, în. 9 cm
 • oala cu capac din sticlă diam. 14 cm, capacitate 1,4 l, în. 10 cm

Parametri şi specificaţii

Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă
Număr de piese într-un set: 8 buc.
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 107254
Distribuie
a4home

Review-uri

3,5 (428 review-uri)
87 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide